Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Melek Baykal paylaştı: İkinci evliliğim... - Magazin Haberi
        1

        Tiyatronun usta isimlerinden Melek Baykal, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Geçmişe giden Baykal, yıllar önce Almanya'da tanıştığı Warner Striening ile nişanında çekilen bir fotoğrafını Instagram hesabından yayınladı.

        2

        "İKİNCİ EVLİLİĞİMDEN"

        Melek Baykal, 1984 yılında nikah masasına oturduğu Striening ile evliliğe ilk adımı attığı an verdiği pozu paylaştı. Ünlü oyuncu, gönderisine, "İkinci evliliğimin ilk adımı nişan gününden... Zayıf yıllarımı unutmuşum." ifadelerini not düştü.

        3

        36 YILLIK EVLİLİK SONA ERDİ

        Baykal, 36 yıl evliliğini sürdürdüğü Warner Striening'le 2020'de yollarını ayırmıştı.

        Baykal, boşanmalarından önce verdiği röportajda Striening ile sorunlu bir süreçte olduklarını açıklamıştı.

        Oyuncu, "Resmi olarak bir yabancı ile evliliğim var. 1984'ten bu yana... Aşık oldum ve evlendim. Mesleğimi bile gözüm görmedi. Demek ki sadece aşk yetmiyormuş. Sonra ben ülkeme döndüm 1987 yılında. Geçenlerde konuştuk. 'Biz bu işi bitirsek mi, ne yapsak?' diye, 'Ben hiç istemiyorum ama sen istiyorsan boşanalım' dedim. Böyle bir süreçteyiz şimdi..." demişti.

        4

        İLK BİRLİKTELİĞİ 4 YIL SÜRDÜ

        Melek Baykal, ilk evliliğini Ankara Devlet Konservatuarı'ndan mezun olduğunda meslektaşı Zafer Ergin ile yapmıştı. 4 yıl evli kalan ikili, 1979'da yollarını ayırmıştı.

        5

        Sosyal medyayı aktif kullananlar ünlüler, geçmişte çektirdikleri fotoğrafları takipçileriyle paylaşıyor. Kimi çocukluk hallerini, kimileri de çalıştıkları sektöre giriş yaptığı ilk yıllarındaki görüntülerini yayınlıyor. Bazen de fotoğraflar arşivlerden çıkıyor...

        6

        Yasemin Sakallıoğlu

        97

        Rıza Kocaoğlu

        98

        Serdar Ortaç

        99

        Serdar Ortaç

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ