Melek Mosso sahnede özür diledi
Uluslararası 57'nci Tekirdağ Kiraz Festivali'nde sahne alan Melek Mosso, geçtiğimiz hafta bir ödül töreninde kullandığı ifadeler dolayısıyla sahnede özür diledi. Mosso, "Sizlerle helalleşmek istiyorum. Eğer burada maksadını aşan şakamdan incinen, üzülen, kalbi kırılan bir tek kardeşim bile varsa ondan çok çok özür diliyorum ve yürekten özür diliyorum" dedi
ABONE OL- 1
İstanbul'da katıldığı bir ödül töreninde yaptığı konuşmada sarf ettiği cümleler nedeniyle Melek Mosso'nun Tekirdağ'da AKP'li Süleymanpaşa Belediyesi'nin organize ettiği 'Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali'ndeki konserinin iptal edildiği iddia edilmişti.
Söz konusu iddiların doğru olmadığı festivalin organizatörü tarafından dile getirilmişti.
Melek Mosso, yaptığı konuşmayla ilgili şu açıklamayı yaparak özür dilemişti:
'Seçim kombini' diyerek yaptığım esprimin amacını aşmış olma durumundan dolayı birbirini bu kadar seven bir toplumun karşı karşıya geliyor olması çok üzücü. Amacımın kimseyi üzmek ya da ayrıştırmayı tetiklemek olmadığını beni tanıyan herkes bilir. Tanımayanlara da ben açık yüreklilikle ifade edeyim; öyle biri değilim ve yaşananlardan dolayı üzgünüm. Çünkü ben, işin sahibi hangi parti, dinleyen kitlenin siyasi düşüncesi ne diye düşünmeden şarkı söylemek isteyen biriyim. Öyle de yoluma devam etmek istiyorum. Gelelim ödül törenindeki teşekkür konuşmama. O, benim kendi kariyerimde en içtenlikle yaptığım teşekkürlerden biriydi… Kuzenini, kocası tarafından 31 yerinden bıçaklanarak cinayete kurban veren, o acıyı iliklerine kadar yaşayan ve şahit olan bir kızın sözleri... Amacım hiçbir kişi ya da kurumu, yönetimi sorumlu tutmak değil, bu acıların bir daha yaşanmamasını dilemekti. Böyle acılar, siyaset üstü acılardır. Bunu acıyı yaşayarak tecrübe eden biri olarak, konuşmamın siyasi düzleme çekilmiş olmasını da asla arzu etmem.