Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Melis Sezen: Kendimi peri gibi hissediyorum - Magazin haberleri
        1

        Sosyal medya hesabını aktif kullanan ve günlük hayatından kesitler yayınlayan oyuncu Melis Sezen (24), paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

        2

        AYNA KARŞISINDA POZ VERDİ

        Beyaz elbisesiyle ayna karşısında poz veren Sezen, gönderisine, "Kendimi peri gibi hissediyorum." notunu düştü. Melis Sezen'in fotoğrafları, kısa sürede hayranlarından 100 binden fazla beğeni aldı.

        3

        "KAPANIŞ"

        Bir süredir Bodrum'da tatil yapan ve geçtiğimiz günlerde İstanbul'a dönen Sezen, deniz kenarında çekilen bu fotoğrafını da "Kapanış." notuyla yayınlamıştı.

        4

        "DERİN'DEN ÇOK ŞEY ÖĞRENDİM"

        Öte yandan Melis Sezen, geçtiğimiz haftalarda Instyle dergisine samimi açıklamalarda bulunmuştu. Hakkında merak edilenleri anlatan Sezen, 'Sadakatsiz'de canlandırdığı 'Derin' karakteriyle kurduğu özel bağdan bahsetmişti. Oyuncu, evli bir adamla aşk yaşayan Derin'den çok şey öğrendiğini dile getirmişti.

        5

        "KALBİM HER AN ONUNLA ATIYOR"

        Melis Sezen, "Derin bana çok şey yaşattı ve çok fazla şey öğretti. Duyguları ve içgüdüleriyle hareket eden genç bir kadın. Kalbim her an onunla atıyor, çok seviyorum onu, benim için çok özel." ifadelerini kullanmıştı.

        6

        "BAŞTA ÇOK SERT TEPKİLER ALDIM"

        Sezen, dizinin ilk bölümleri yayınlandıktan sonra çok sert tepkiler aldığını itiraf etmişti. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Melis Sezen, "Başta çok sert tepkiler aldım. Derin'den nefret ediyorlardı. Derin’le doğrudan konuşan, ona sayıp, söven bir sürü yorum vardı. Bazen Derin’le beni karıştırdıkları bile oluyordu. Bölümler ilerleyince Derin’i anladığını söyleyen, Derin’le aynı durumda kalmış birçok kadından mesajlar da aldım. Derin’i daha iyi tanıdıkça çok kişinin empati kurabilmesine çok mutlu oldum. Tepkiler gördükçe, insanlarda duygu uyandırdığını gördükçe Derin’in yaşadığını anlıyorum ve bu beni çok mutlu ediyor." şeklinde konuşmuştu.

        7

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ