Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Merkür Boğa'da! Bu hafta burçları neler bekliyor?
        1

        Merhaba sevgili Habertürk okurları Mayıs ayına girdiğimiz bu haftada zihnimiz daha berraklaşıyor, morallerimiz daha da yükseliyor… Geçtiğimiz hafta başlayan Plüton retrosunun etkileri devam ederken gökyüzü biraz daha sakin hareket etmemizi söylüyor. 27 Nisan’da ise Merkür Boğa burcuna geçti. Boğa burcu, sağlam adım atar, güvenilirdir, hesap kitap, yatırım işleriyle ilgilidir. Bu nedenle bu geçişle beraber yatırımlarınızdan güzel sonuç almanız, para konularında rahatlamanız olası gözüküyor. Peki burçları ayrı ayrı neler bekliyor dersiniz... 27 Nisan – 3 Mayıs haftalık burçlarıyla ilgili detaylar haberimizde.

        2

        KOÇ HAFTALIK BURÇ YORUMU

        27 Nisan haftasında ekonomik olarak destekler görebilirsiniz sevgili Koç burçları… Zaten 23 Nisan’da meydana gelen Yeniay, gelirler ve yeni iş fırsatlarının ayağınıza gelmesine yardımcı olacak. Bu hafta başında da Merkür’ün Boğa burcuna geçişi yatırımlardan güzel haber alabileceğinizi işaret ediyor. Uzun süredir uğraş verdiğiniz bir konu ile ilgili sevindirici sonuçlar elde edebilirsiniz. Mayıs ayı ise aşk ve ilişkilerde yüzünüzü güldürecek. Yalnızsanız gönül ilişkilerinden yana yüzünüz gülebilir. Evliyseniz çocuk haberi alabilirsiniz. Ya da çocuğunuz varsa onlarla ilgili güzel haberler alabilirsiniz.

        3

        BOĞA HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Şanslı etkilerle karşılaşacağınız, uzun süreden sonra yüzünüzün gülmeye başlayacağı bir sürece giriyorsunuz sevgili Boğa burçları… Özellikle geçtiğimiz hafta gerçekleşen Yeniay, hayatınızda sürpriz dolu gelişmeleri beraberinde getiriyor. Bu demek değil ki her şey ayağınıza kolayca gelecek. Tempolu bir süreçtesiniz ve kariyerde, yeni düzene ayak uydurmaya çalışıyorsunuz. Fakat yaptığınız işler çevreniz tarafından övgü ve takdir topluyor. Başkalarından aldığınız bu enerjiyle de kendinize daha çok özen gösteriyorsunuz. Bu aralar kendinizi geliştirmek için uğraş verebilir, evinizi düzenlemeye gidebilir, spora başlayabilirsiniz.

        4

        İKİZLER HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Sevgili İkizler burçları… Haftaya belirsizliklerden arınmış, mutlu ve psikolojik olarak iyi başlıyorsunuz. Son zamanlarda değişime karşı ayak uydurmakta zorluk çekiyordunuz. Yaşadıklarınızla yüzleşirken, kendinizi aşağı çekiyordunuz. Ama yeni haftada enerjiniz oldukça yüksek… Zaten geçtiğimiz hafta Boğa burcunda bir Yeniay meydana geldi ve etkileri devam edecek. Hayattan zevk almayı bilecek, kendinizi yeme içmeye verecek ve daha bakımlı olmak isteyeceksiniz. 27 Nisan’da Merkür’ün Boğa burcuna geçişiyle kendinize zaman ayıracaksınız. Yoğun bir süreçten geçseniz de aklınıza koyduğunuz fikirleri gerçekleştirmekten geri kalmayacaksınız…

        5

        YENGEÇ HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Kendinizi mutlu etmeye çalışacağınız, farklı hobilere yöneleceğiniz huzurlu bir süreç sizleri bekliyor sevgili Yengeç burçları… 23 Nisan’da Boğa burcunda gerçekleşen Yeniay sürprizleri de beraberinde getiriyor. Şansınızın oldukça açık olduğu bu dönemde dileklerinizi iyi tutun! Örneğin aşktan yana şansınızın olmadığını düşünüyorsanız karşınıza biri çıkabilir. İlla yüz yüze olması gerekmez. Telefondan haberleştiğiniz bu kişiyle karantinadan sonra güzel bir beraberliğe adım atabilirsiniz. 27 Nisan’da Merkür’ün Boğa burcuna geçişiyle kendinizi doğaya vermek isteyebilirsiniz. Belki bitki yetiştirebilir, balkonunuzu veya bahçenizi güzelleştirebilirsiniz.

        6

        ASLAN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Gelelim Aslan burçlarına… Karantina günlerinde biraz daha duygusal ve alıngan olduğunuz bir dönemdesiniz sevgili Aslanlar… Ayrıca bu aralar kariyerinizle ön plandasınız. Koronavirüs nedeniyle bozulan planlarınız nedeniyle işinize yoğunluk verdiniz. Ve bu sürecin kolay olmadığını biliyoruz… Patronlarınızdan gelen ani istekler, iş yoğunluğu üzerinizdeki stresi artırmış durumda. Bu nedenle öfkenizi başkalarından çıkarabilirsiniz. 27 Nisan'da Merkür’ün Boğa burcuna geçişiyle kariyerinizde parlıyorsunuz. Belki ufak girişimlerinizi bu dönemden sonra hayata geçirebilirsiniz.

        7

        BAŞAK HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Eğitim hayatınızla ön planda olacağınız bir haftadasınız sevgili Başaklar… Eğer eğitim hayatınız bittiyse de yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Geçtiğimiz hafta Güneş’in Boğa burcuna geçişiyle hayatınızda güzel bir dönem açılıyor. Belki yeni bir ülkeye taşınma fırsatı doğabilir. Ancak zamanı var. Aşk hayatınız ise bir süredir durağan geçiyor… Belki de uzun süreli bir ilişkiyi yakın zamanda noktalandırmış olabilirsiniz. Ancak güzel gelişmeler için haziran ayını beklemelisiniz. Sağlığınız ise oldukça iyi… Hatta bu aralar yeme içmenin dozunu ayarlayamayabilirsiniz.

        8

        TERAZİ HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Kariyerinize ve geleceğinize odaklanacağınız bir haftadasınız sevgili Terazi burçları… Genel olarak iyimser olduğunuz bir haftadasınız. Sağlığınız da yerince ancak basit şeylere sinirlenme eğiliminiz oldukça yüksek. Özellikle aile içinde birtakım tartışmalara girebilirsiniz. Sesinizi yükseltmemeye çalışmalısınız. Bunun yanında geçtiğimiz hafta gerçekleşen Yeniay ile beraber elinize beklenmedik paralar geçebilir. Para ile ilgili sıkıntılarınız azalabilir. Finansal meselelerde rahatlığa kavuşabilirsiniz. Zaten 27 Nisan’da Merkür’ün Boğa burcuna geçişiyle harcamalarınız düzene giriyor. Mayıs ayında ise sıkıntılarınız azalıyor…

        9

        AKREP HAFTALIK BURÇ YORUMU

        İkili ilişkilerin önem kazandığı bir haftadasınız sevgili Akrep burçları… Fikirleriniz başkalarının ilham kaynağı olabilir. Belki yakınlarınızla ortaklaşa işlere girişebilirsiniz. Ya da bulunduğunuz mevkide yeni projeler başlatabilirsiniz. Bunun yanında özel hayatınız da gayet yerinde… Partnerinizle, eşinizle aranızda büyük bir çekim ve yakınlaşma bulunuyor. Belki yalnızsanız sürpriz bir beraberliğe de adım atabilirsiniz. İlla yüz yüze olmasına gerek yok. Mesajla birbirinizi tanıyıp karantina günlerinden sonra romantik bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Zaten hafta başında Merkür’ün Boğa burcuna geçişiyle ikili ilişkilerde güzel bir döneme giriyorsunuz.

        10

        YAY HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Havaların ısınmasıyla canlanacağınız, şifa bulacağınız güzel bir haftadasınız sevgili Yengeç burçları. Üzerinize gelen bu canlılıkla beraber çalışma hayatınız ve kariyerinizde kendinizi ispatlamak için çok çalışıyorsunuz. Kariyer hayatınızın yoğun olduğu bu dönemde, farklı çalışma biçimlerine adapte olmaya başladınız ve önünüze çıkan engelleri birer birer aşıyorsunuz. 27 Nisan’da Merkür Boğa burcuna geçti. İletişim trafiğiniz yoğunlaşabilir fakat bu durum sizleri pek zorlamayacak. Aşk ve ilişkiler bakımından şanslısınız. İyimser haliniz sayesinde çekiciliğiniz artıyor.

        11

        OĞLAK HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Sevdiklerinizle vakit geçireceğiniz güzel bir hafta sizleri bekliyor sevgili Oğlak burçları. Bir süredir aşk ve ilişkiler bakımından şanslıydınız. Özellikle yeni evlenen Oğlak burçları karantina günlerinde partnerleriyle eğlenceli zamanlar geçirmeye devam ediyor. 23 Nisan’da gerçekleşen Yeniay da dediklerimizi destekliyor. Öyle ki belki bir çocuk haberiyle de mutlu olabilirsiniz. Hafta başında Merkür’ün Boğa burcuna geçmesiyle, keyif verici aktivitelere yönelebilirsiniz. Mayıs başında ise harcamalarınızı kısmak isteyeceksiniz.

        12

        KOVA HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Evliliğiniz ve ilişkilerin ön planda olduğu bir haftaya giriyorsunuz sevgili Kova burçları… Yeni haftada özel planlar yapabilirsiniz. Diğer yandan da kariyerde yoğun bir süreç var. Eğer kendinizi gönüllü olarak karantinaya aldıysanız farklı ve yeni bir işe girişmek isteyebilirsiniz. Fakat doğru zamanı iyice ölçüp tartmalısınız. Belki de her şey kafanızda kurduğunuz gibi gelişmeyebilir. Mayıs ayı ise genel hatlarıyla güzel ilerleyecek. Enerjinizin arttığını ve sağlığınızın yerine geldiğini hissedeceksiniz.

        13

        BALIK HAFTALIK BURÇ YORUMU

        İletişiminizin önem kazandığı, pozitif bir haftaya giriyorsunuz sevgili Balık burçları… Sosyal medya, pazarlama, iletişime dayalı bir mesleğiniz varsa kazanç elde edebilirsiniz. Birlikte çalıştığınız insanlara kendinizi kanıtlayabilirsiniz. Öte yandan bu hafta uzun süredir görüşmediğiniz akrabalarınızla aranızda problemler olabilir. Kindar bir burç olmadığınız için affedici tavır içerisinde olacaksınız. Ancak onlara gösteremediğiniz öfkeyi başkasına yansıtabilirsiniz. Dikkatli olun. 27 Mayıs’ta Merkür’ün Boğa burcuna geçişiyle eğitim hayatınızla ilgili yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ