Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Okan ÇALIŞKAN/TARSUS (Mersin), (DHA)MERSİN'in Tarsus ilçesinde jandarmanın arama yaptığı araçta, Roma ve Bizans dönemlerine ait olduğu değerlendirilen 345 parça eser ele geçirdi, 1 kişi gözaltına alındı.

        İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, ilçenin Arıklı Mahallesi'nde elinde bulunan tarihi eserleri satmak için müşteri arayışındaki kişiyi yapılan takibin ardından gözaltına aldı. Şüphelinin aracında arama yapan ekipler, Roma ve Bizans dönemlerine ait olduğu değerlendirilen, aralarında yüzük ve sikkelerin de bulunduğu 345 parça eser ele geçirdi. Eserler incelenmek üzere Mersin Müze Müdürlüğü'ne teslim edildi. Şüpheli ise İl Jandarma Komutanlığı'na götürüldü. (DHA)DHA-Güvenlik Türkiye-Mersin / Tarsus Okan ÇALIŞKAN

        2023-03-29 10:31:39

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler