Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mersin'in Yenişehir ilçesinde trafikte otomobilinden sopayla inerek arkasındaki aracın sürücüsünü tehdit ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

        Mersin Cumhuriyet Başsavcılığınca, trafikte bir sürücünün otomobilinden sopayla inip arkasındaki aracın sürücüsünü tehdit etmesine ilişkin görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine soruşturma başlatıldı.

        Soruşturma kapsamında Asayiş Şube Müdürlüğü, şüphelinin H.A. olduğunu belirledi.

        Gözaltına alınan H.A, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe "silahla tehdit" ve "kara ulaşım hareketini engelleme" suçlarından tutuklandı.

        Bu arada, H.A'nın, "trafik güvenliğini tehlikeye düşürme" suçundan 2 kaydının olduğu öğrenildi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler