Youssef En-Nesyri'ye Katar'dan talip: Bonservisi belli oldu!
Fenerbahçe'den ayrılması beklenen Faslı forvet Youssef En-Nesyri'ye Katar'dan talip çıktı. Katar temsilcisi Al Sadd, golcü oyuncunun şartlarını araştırıyor.
Fenerbahçe'de takımdan ayrılması beklenen oyuncularla ilgili çalışmalar sürüyor.
Sarı-lacivertlilerde santrfor takviyesinin gerçekleşebilmesi için mevcut forvetlerden biriyle yolların ayrılması gerekiyor.
Bu doğrultuda, Youssef En-Nesyri ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor.
Fenerbahçe yönetiminin ayrılığa sıcak baktığı Faslı golcü için Katar temsilcisi Al Sadd’ın devrede olduğu öğrenildi.
Katar ekibinin, En-Nesyri’nin durumunu yakından takip ettiği ve ara transfer dönemi için şartlarKatar ekibinin, En-Nesyri’nin durumunu yakından takip ettiği ve ara transfer dönemi için şartları araştırdığı belirtiliyor.
Bonservis pazarlıklarında konuşulan rakamların 25 ila 30 milyon euro seviyesinde olduğu öğrenildi.
Görüşmeleri yürüten Ertan Torunoğulları’nın sürecin gidişatına göre bonservis talebini daha aşağıya çekebilme ihtimali bulunuyor.
En-Nesyri'nin sarı-lacivertli kulüple sözleşmesi Haziran 2029’da sona erecek.