Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Soner AYDIN/MERSİN, (DHA)MERSİN'de Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavına giren öğrenciler, sınıflara sosyal mesafe kuralına göre alındı. Öğrencilere ayrıca temiz maske verildi, ellerine dezenfektan sıkıldı.

        Kent genelinde 396 okuldaki 2 bin 410 salonda, toplam 39 bin 414 öğrenci sınava girdi. Sınav öncesinde okullarda hijyen koşulları sağlanırken, virüs tehdidine karşı tüm önlemler alındı. Görevli öğretmen, idareci ve personeller, öğrencilerin sosyal mesafe kuralları dahilinde sınıflarına yerleşmelerine ve sınavlarını güvenli bir ortamda geçirmelerine yardımcı oldu. Kent genelinde yüksek ateş ihtimaline karşı, 259 tek kişilik salon da hazır edildi.

        Öğrenciler sınıflarda sınav heyecanını yaşarken, veliler ise okul dışında çocuklarının sınavdan çıkmasını bekledi. Okul önünde bulunan görevli memurlar, velileri sosyal mesafe kuralına uymaları konusunda sık sık uyardı.DHA-Genel Türkiye-Mersin / Merkez Soner AYDIN

        2020-06-20 12:34:54

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler