Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Metal sektöründe 250 şirketi temsil eden Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS), Dünya Ekonomik Forumu’nun (WEF) sadece 13 ülkenin yer aldığı Dördüncü Sanayi Devrimi Merkezleri Ağı’nda Türkiye’yi temsil edecek.

MESS ve WEF işbirliğinin çarpan etkisi yaratarak Türkiye’yi Dördüncü Sanayi Devrimi’nin bölgesel merkezi haline getireceği kaydedildi.

Yapılan açıklamaya göre, Türkiye’ye dijital dönüşüm alanında eşik atlatması hedeflenen bu gelişmenin detaylarını ve iş birliğinin ilk meyvelerini paylaşmak için başta Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank olmak üzere MESS Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol ve Dördüncü Sanayi Devrimi Merkezleri Ağları Genel Müdürü Murat Sönmez bloomberght.com’da bir araya gelecek.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ