Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Hava Durumu Son dakika haber! Meteoroloji uyardı! İstanbul'da bu akşam başlıyor, yarına kadar devam ediyor! - Haber

        Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz geneli parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu Güneydoğu Anadolu'nun kuzeyi ile Giresun, Gaziantep ve Kilis çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Marmara’nın batısı (Bursa, Balıkesir, Çanakkale, Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli), İç Ege (Manisa, İzmir ve Aydın’ın iç kesimleri, Kütahya ve Uşak) ile Isparta, Burdur çevreleri ve Antalya'nın iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

        REKLAM

        Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı, ülkemiz genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın genellikle güney ve batı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

        KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Marmara’nın batısı (Bursa, Balıkesir, Çanakkale, Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli), İç Ege (Manisa, İzmir ve Aydın’ın iç kesimleri, Kütahya ve Uşak) ile Isparta, Burdur çevreleri ve Antalya'nın iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 Kg/m2) olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara(sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi) karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

        İLLERE GÖRE HAVA DURUMU

        İSTANBUL °C, 19°C

        Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

        ANKARA °C, 19°C

        Parçalı çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

        İZMİR °C, 23°C

        Parçalı çok bulutlu sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

        REKLAM

        ANTALYA °C, 20°C

        Parçalı çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

        ZONGULDAK °C, 20°C

        Parçalı çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

        TRABZON °C, 18°C

        Çok bulutlu sabah saatlerinde sisli

        ERZURUM °C, 15°C

        Çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

        DİYARBAKIR °C, 21°C

        Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ