Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Telefondan Milli Piyango sonuçları sorgulama ekranı: 2023 yılbaşı özel çekilişi Milli Piyango online bilet sorgulama nasıl yapılır?
        1

        Bugün gerçekleştirilecek olan yılbaşı özel çekilişinin ardından Milli Piyango tarafından dağıtılan ikramiyeler sahiplerini bulacak. Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi büyük ikramiyesi bu sene 200 milyon TL olarak açıklandı. Şansını deneyen vatandaşlar ise Milli Piyango online telefondan bilet sorgulamanın nasıl yapıldığını sorguluyor. İşte 2023 yılbaşı çekilişi telefondan Milli Piyango bileti sorgulama ekranı...

        2

        MİLLİ PİYANGO SORGULAMA 2023 NASIL YAPILIR?

        Milli Piyango özel çekilişi, her yıl olduğu gibi bu sene de 31 Aralık 2022 tarihinde yapılacak. Milli Piyango sonuçları, özel çekilişin ardından en çok araştırılanlar arasında yerini alacak. Milli Piyango sorgulama 2023, Habertürk ve Milli Piyango Online üzerinden yapılacak. Yılbaşı özel çekilişinin ardından Milli Piyango 2023 bilet sorgulama işleminizi ve sıralı, tam kazandıran numaralar listesini Habertürk'ten öğrenebilirsiniz

        3

        TELEFONDAN MİLLİ PİYANGO BİLETİ SONUÇ SORGULAMA

        Telefondan bilet sorgulama işlemi için Habertürk'ün Milli Piyango Sorgulama 2023 sayfasından yararlanabilirsiniz. Habertürk'ün Milli Piyango Sonuçları 2023 sayfası üzerinden online bilet sorgulama işleminizi gerek telefondan gerekse bilgisayarınız üzerinden kolaylıkla yapabilirsiniz. Böylelikle, büyük ikramiye, teselli ikramiyesi ya da amorti kazanan numaraları görebilirsiniz.

        TELEFONDAN MİLLİ PİYANGO SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

        4

        MİLLİ PİYANGO YILBAŞI ÇEKİLİŞİ SAAT KAÇTA GERÇEKLEŞECEK?

        Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi 31 Aralık 2022 Cumartesi günü canlı olarak gerçekleşecek. 12.30'da başlayacak çekiliş 23.15'te amorti ve büyük ikramiyenin isabet ettiği biletin açıklanmasıyla sona erecek.

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ