Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Milli Savunma Bakanlığı (MSB) 30 bin 62 personel alımı yapacak! 2023 MSB personel alımı başvurusu başladı mı, ne zaman yapılacak, kadro ve branş dağılımı nasıl olacak?
        1

        Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, savunma ve güvenlik açısından personel temininin önemine vurgu yaptı. Bakan Akar, "Bakanlık olarak bu yıl toplam 30 bin 62 personel alımı yapacağız. Sürecimiz başladı, uygulamalarımız devam ediyor." dedi. Peki, MSB personel alımı başvuruları ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

        2

        SUBAY, ASTSUBAY, SÖZLEŞMELİ ER ALIMI İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR!

        Bakan Hulusi Akar, nitelikli insan gücünün temini konusunda çalışmalarının devam ettiğini, subay, astsubay, devlet memuru, işçi, askeri öğrenci ve sözleşmeli er alımına yönelik çalışmaların sürdüğünü kaydetti.

        3

        MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI 30 BİN PERSONEL ALIMI YAPACAK!

        Milli Savunma Bakanı Akar, şöyle konuştu:

        "Bu yıl içinde toplam 30 bin 62 personel temini için planlamalarımızı yaptık. Sürecimiz başladı, uygulamalarımız devam ediyor. 2 Nisan'da yapılacak askeri öğrenci aday belirleme sınavı ile öğrenci alımına yönelik çalışmalar başlayacak, daha sonra hazirandaki mülakatlarla devam edecek. Tüm gençlerimizi bize katılmaya, Milli Savunma Bakanlığının, Türk Silahlı Kuvvetlerinin geleceğinde, ülkemizin savunma ve güvenliğinde görev almaya davet ediyoruz. Bunun parlak ve kutlu bir gelecek olduğunun da gençlerimiz tarafından bilinmesini istiyoruz."