Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Müge Boz 2 yaşındaki kızı Vina Erdeniz ile spor yaptı - Magazin haberleri
        1

        2019 yılında Barcelona'da nikah masasına oturan Müge Boz-Caner Erdeniz çifti, aynı yıl kasım ayında kızları Vina'yı kucaklarına almıştı.

        2

        Instagram hesabını aktif kullanan ve sık sık mutlu aile pozlarını yayınlayan Boz'dan yeni bir paylaşımda bulundu. Spor salonuna giden 37 yaşındaki oyuncu, 2 yaşındaki kızı Vina ile egzersiz yaptığı anları yayınladı.

        3

        Anne-kızın spor pozları, kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gördü. Boz'un paylaşıma meslektaşı Derya Şensoy da kalp emojisi ifadesi bıraktı.

        4

        "RUHEN İSTANBUL'A DÖNMEYE ÇALIŞIYORUM"

        Öte yandan basketbolcu Caner Erdeniz ile mutlu bir evlilik sürdüren Müge Boz, geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda görüntülenmişti. Yaz boyunca ailesiyle birlikte Ege'de tatil yapan Boz, uzun süre uzak kaldığı İstanbul'a ruhen dönmeye çalıştığını söylemişti.

        5

        "ONU DAHA DOĞAL ORTAMLARA GÖTÜRMEYE ÇALIŞIYORUZ"

        Seyahatlerini kızları Vina için ayarlamaya çalıştığını açıklayan oyuncu, "Artık tatillerimiz çocuklu programlar oldu. Elimizden geldikçe onu ormanı, kuşları, ağaçları, tohumları öğrensin ve derelere, göllere girsin diye daha doğal ortamlara götürmeye çalışıyoruz. Bu yaz hep böyle geçti." demişti.

        6

        "İKİNCİ ÇOCUK" AÇIKLAMASI

        Müge Boz, "İkinci çocuk düşünceniz var mı?" sorusuna "Evet, düşünüyoruz. Benim gönlümde hep üç çocuk var. Kısmet diyelim artık..." yanıtını vermişti.

        7

        "BU YIL KENDİMİZE BİR SÜRPRİZİMİZ VAR"

        Daha önce de "Bu yıl kendimize bir sürprizimiz var!" diyen Boz, "Bir karavan yaptırıyoruz. İlk kez bir karavan turu yapacağız. Bizi hangi sürprizlerin beklediğini merakla bekliyorum. Şu an yapım aşamasında. Bittikten sonra bir Ege turu, sonrasında bir Güneydoğu Anadolu turu planlıyoruz." açıklamasını yapmıştı.

        8

        "MÜGE SENARYO YAZIYOR"

        Bunun yanı sıra bir sürpriz daha olduğunu söyleyen Caner Erdeniz, "Müge bu aralar senaryo yazıyor ve bu senaryo bizim aşkımızı senaryoya dönüştürüyor. Bu Müge'nin bir hayaliydi ve bunu gerçekleştiriyor." ifadelerini kullanmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ