Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muğla’nın Marmaris ilçesinde jandarma ve ekipleri gün boyu yaptıkları kontrollerde 200 araca sigara denetimi gerçekleştirdi.

        Jandarma ve polis ekipleri kontrol ettikleri 15 araçta sigara içildiğini belirleyerek cezai işlem uyguladı.

        Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri dumansız araç uygulaması yaptı. Marmaris Emniyet Müdürlüğü ve Marmaris Jandarma Komutanlığı ekiplerince trafikte sigara yasağına ilişkin "dumansız araçlar" uygulaması gerçekleştirildi. Türkiye genelinde araçlarda sigara içenler için eş zamanlı yapılan dumansız araç uygulamasında ihlalde bulunduğu tespit edilen sürücülere 5326 Sayılı kabahatler kanununa istinaden cezai işlem uygulandı. Ekipler, şoför ve yolculara araçlarda sigara içilmemesi, içildiği takdirde cezai işlem uygulanacağını bildirdi. Uygulamadan çoğu araç sürücüsü memnun olurken, bazı araç sürücüleri ise cezai işlemden memnun olmadıklarını belirtti. Jandarma ve polis ekipleri ilerleyen günlerde de denetimlerini artırarak devam ettireceği belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler