Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aykut KURT/ MUĞLA, (DHA)MUĞLA'nın Fethiye ilçesinde, polisin düzenlediği operasyonda ihaleye fesat karıştırıp, rüşvet aldıkları ileri sürülen 6 kişi gözaltına alındı.

        Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü'nden ihale alan bir şirketin, devleti zarara uğratıp, nitelikli dolandırıcılık suçunu işlediği ve kimi orman işletme memurlarının maddi menfaat temin edip, rüşvet aldıklarının tespiti üzerine çalışma başlattı. Teknik ve fiziki takibin ardından Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla dün düzenlenen operasyonda 16 şüpheliden 6'sı gözaltına alındı. Orman Bölge Müdürlüğü ile koordineli olarak yürütülecek soruşturma kapsamında gözaltı kararı verilmeyen 10 şüphelinin durumunun, alınacak ifadelerden sonra savcı tarafından tekrar değerlendirileceği bildirildi.DHA-Güvenlik Türkiye-Muğla / Fethiye Aykut KURT

        2020-10-09 14:30:40

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler