Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Murat Dalkılıç: Kimseye hesap vermeyeceğim! - Magazin haberleri
        1

        Güzel oyuncu Merve Boluğur’la 2 yıllık evliliğini geçtiğimiz sene bitirdikten sonra Hande Erçel ile ilişkisiyle manşetlerden düşmeyen Murat Dalkılıç sonunda patladı.

        2

        34 yaşındaki şarkıcı, özel hayatını ekleştirenlere ilk kez bu kadar net konuştu.

        3

        Dalkılıç, “Bu benim hayatım! Allah’tan başka kimseye hesap vermeyeceğim! Kimi sevip sevmeyeceğimi kimseye sormayacağım!” diyerek ilişkisine yapılan eleştirilere cevap verdi.

        4

        Öte yandan paylaşımında, iki yıl önce kendisi hakkında müzikal eleştirilerde bulunan Naim Dilmener’e yazdığı yazı için adeta günah çıkardı.

        5

        Dilmener’in kendisini sadece müzikal anlamda eleştirdiğini söyleyen Dalkılıç, hakkında yapılan ağır eleştiriler ve haberler karşısındaki tavrını da cümleleriyle ortaya koymuş oldu.

        6

        İşte Murat Dalkılıç’ın iki yıl sonra özür dilediği o yazı:

        7

        “2 yıl önce yazmışım bu yazıyı… Bir eleştirmen benim müziğimi eleştirmiş falan… Müzik konuşuluyor yani! Benim mesleğim! Hani uğruna 17 koca yıldır ekmeğimi kazandığım, sayısını bilmediğim BİNLERCE kadar (1 konserimden simitçisinden menajerine yüzlerce kişiye dokunduğumu sayarsak) EMEKÇİYE kazandırdığım ve çocukluğumdan beri aşkla ağzının içine baktığım müzik! Şimdi ne hissediyorum biliyor musun? Bu yazıyı yazdığıma üzülüyorum… Çünkü eleştirmen efendi dediğim, hiç değilse benim Allah ile aramdaki şeye burnunu sokmamış… Şekile şemale dil uzatmamış, gönlümü yargılamamış! Müziğimi beğenmemiş sadece… Benim emeğime değer verip dinlemiş ama… Özür dilerim Naim Abi sana darıldığım için… Gelelim benim hayatıma… Bu benim hayatım! Allah'tan başka kimseye hesap vermeyeceğim! Kimi sevip sevmeyeceğimi KİMSEYE sormayacağım! Kalpleriniz iyi niyetle dolsun inşallah… Sağlıcakla…”

        8
        9