Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUŞ (AA) - Muş Alparslan Üniversitesi'nde (MAUN) akademisyen ve öğrencilerden oluşan tiyatro ekibi, "Piknik ailesi ormanda" adlı oyunu çocuklarla buluşturdu.

        Kültür merkezinde sahnelenen oyun, çocukları hem eğlendirdi hem de bilgilendirdi.

        Okul Öncesi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Erdinç Öcal, gazetecilere, Muş Alparslan Üniversitesinde akademisyen ve öğrencilerle beraber güzel bir tiyatro çatısı oluşturduklarını söyledi.

        Kentin en büyük eksikliğinin çocuk oyunları olduğunu fark ettiklerini belirten Öcal, şunları kaydetti:

        "Bu sezon "Piknik ailesi ormanda" oyunu ile perdelerimizi açtık. Bu açıdan çok mutluyuz. Gelen tepkiler çok güzel. Seyircilerimiz de çok beğendi. Oyunumuz Önal Peker tarafından yazıldı. Müziklerimizi ve dekorlarımızı kendi imkanlarımızla yaptık. Bundan sonra da değişik oyunlarla vatandaşlarımızla buluşmaya devam edeceğiz. Muş'ta çocuklarımızın gülümsemesi, onların tiyatrodan mahrum kalmaması için elimizden geleni yapıyoruz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler