Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Muş ve Elazığ okullar tatil oldu mu? 20 Ocak 2022 yarın Muş ve Elazığ okullar tatil mi, kar tatili ilan edildi mi?
        1

        Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde hizmet veren ilkokul, ortaokul ve liselerde sömestr tatili için geri sayım başlamışken ülke genelinde etkisini gösteren yoğun kar yağışı ve hava sıcaklıklarındaki düşüş yarın okullar tatil mi sorusunun araştırılmasına neden oldu. Bilindiği gibi okullarda kar tatili uygulamasıyla ilgili açıklamalar illerin valilikleri ve ilçelerin kaymakamlıkları tarafından açıklanıyor. Son haftalarda yoğun kar yağışının etkisinde olan ve zaman zaman eğitime ara kararı alan Muş ve Elazığ'da gözler valilkten gelecek açıklamaya çevrildi. İşte Muş ve Elazığ yarın okullar tatil oldu mu surusunun cevabı

        2

        20 OCAK ELAZIĞ'DA OKULLAR TATİL Mİ?

        Elazığ’da yoğun kar yağışı nedeniyle okulların yarın da tatil edildiği bildirildi.

        Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, devam eden kar yağışı ve arkasından beklenen buzlanma nedeniyle 20 Ocak Perşembe günü de resmi ve özel, örgün ve yaygın eğitim kurumlarında eğitime ara verilmesine karar verildiğini, engelli ve hamile kamu çalışanlarının da idari izinli sayılacağını açıkladı.

        3

        20 OCAK MUŞ'TA OKULLAR TATİL Mİ?

        19 Ocak Çarşamba il genelinde eğitime ara verildiği bildirilen Muş'ta 20 Ocak Perşembe günüe ilişkin bir kar tatili açıklaması henüz bulunmuyor.

        Haberi Hazırlayan: Elif Avcı

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ