Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Mustafa Denizli'den Gabriel Sara'ya övgü: Her yerde aktif işler yapıyor - Galatasaray Haberleri

        Süper Lig'in 19. haftasında Fatih Karagümrük'e konuk olan Galatasaray, rakibini 3-1 mağlup ederek son 5 lig maçında 4. galibiyetini elde etti. Sarı-kırmızılılarda 2 gol atan Gabriel Sara, galibiyetin mimarlarından oldu.

        HT Spor'da yayınlanan 'Dakika 90' programında mücadeleyi değerlendiren usta yorumcu Mustafa Denizli, Sara'nın performansına değinerek, Brezilyalı yıldızdan övgüyle bahsetti.

        Mustafa Denizli, Sara'yla ilgili olarak, "Gabriel Sara bugün de gösterdi ki Galatasaray’ın özellikle orta sahada rakip kaleyi en çok zorlayan oyuncularının başında geliyor. Kendi ceza alanından top da çıkarıyor; rakip kaleye ceza alanı içinden ya da dışından, kafayla da olsa şansını deneyen bir oyuncu. Takım oyuncusu karakterini ortaya koyan bir futbolcu. Sara mücadele gücü yüksek bir futbolcu. Böyle 'aman aman' bir futbolcu değil ama takım oyuncusu olarak her yerde aktif işler yapabilen bir futbolcu" ifadelerini kullandı.

        Karşılaşmayı da değerlendiren Denizli, "Ligin en üst sırasında yer alan takımla ligin son sırasında yer alan takım arasında, özellikle ilk yarıda başa baş bir karşılaşma oldu. Yüksek kalitede bir futbol değildi ama mücadele açısından eşit şartlardaydı" dedi.

        "DAVINSON, AYNI HATAYI RAFA'YA DA YAPMIŞTI"

        Galatasaray'ın yediği golde Davinson Sanchez'in büyük bir hata yaptığını da belirten ve Kolombiyalı oyuncuyu eleşitren Mustafa Denizli, "Yenilen golde Davinson’un kayması, ikinci kez yaşandı. Defans oyuncusu kaydığı zaman oyunu mutlaka kesmelidir. Mutlaka kesmelidir; çünkü kaymadan sonra yapabileceği bir hamle yoktur. Beşiktaş maçında da aynı hatayı Rafa’ya karşı yapmıştı" şeklinde konuştu.

        ÖNERİLEN VİDEO

        Gaziantep'te 17 yaşındaki Ezgi Alya'nın öldüğü scooter kazası davasında karar onandı

        Gaziantep'te scooterdaki Ezgi Alya Yiğit'in ölümü, arkadaşı İrem Şimal Toprak'ın ise ağır yaralandığı kazaya ilişkin davada ehliyetsiz sürücü Osman S.'ye verilen 1 yıl 8 ay hapis cezası onandı. (İHA)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ