Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Nesrin Cavadzade: Çıkan haberler beni çok üzdü - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Ferit Tuğluk'un haberine göre; Oyuncu Nesrin Cavadzade, Bebek'te objektiflere yansıdı. Birkaç gün önce bir hukuk bürosu çıkışı makyajsız ve maskesiz görüntülenince gerilip, gazetecilere sesini yükselttiği iddia edilen Cavadzade, konuyla ilgili açıklama yaptı.

        2

        39 yaşındaki oyuncu, "Ben 20 senedir bu işi yapıyorum, kendimi bir şekilde halka ispatladım, Altın Portakal'ım, dizilerim, filmlerim var ve sizlere de çok saygı duyuyorum. Fakat ben o gün kimseye bağırmadım." dedi.

        3

        "BAĞIRMAM SÖZ KONUSU DEĞİL!"

        Nesrin Cavadzade, daha sonra sözlerini, "Üzerime kahve dökülmüştü, üzerim kirliydi. Galoş giydim ve apar topar aşağıya indim. Orada beni arkadaşlar çekti ve ben de kendilerinden çekmemelerini rica ettim. Bağırmam söz konusu değil, çıkan haberler beni çok üzdü." şeklinde sürdürdü.

        4

        "ÇABUK AÇIN!"

        İki gün önce Nişantaşı'ndaki bir hukuk bürosunda objektiflere yansıyan Nesrin Cavadzade, kapısı kapalı olan binanın girişinde Arap turist kafilesiyle kalmıştı. Oyuncu, zile basarak, kattakilere, "Çabuk açın, burada kapıda kaldım." diyerek, çıkışmıştı.

        5

        "O FOTOĞRAFLARI SİLECEKSİNİZ!"

        Cavadzade, basın mensuplarına, "O fotoğrafları sileceksiniz, istemiyorum!" diyerek bağırıp, tepki göstermişti.

        6

        "BENİM İÇİN DE SÜRPRİZ OLDU"

        Öte yandan meslektaşı Gökhan Alkan ile aşk yaşayan ve geçtiğimiz günlerde Alkan ile aile arasında gerçekleşen bir törenle nişanlanan Cavadzade, muhabirlerin konuyla ilgili sorularını yanıtlamıştı.

        Ünlü oyuncu, "Söz ve nişan gerçekleşti. Çok sevdiğim arkadaşlarımız da vardı. Benim için de sürpriz oldu." ifadelerini kullanmıştı.

        7

        "ŞU ANDA TÜM SEVİNÇLERİN ÜZERİNDE BİR GÖLGE VAR"

        Gazetecilerin ısrarlı soruları karşısında cevap vermekten kaçınan Nesrin Cavadzade, "İnsanlar yangınlarla boğuşurken bu konuları konuşmak beni üzüyor. Benim yaşadığım tüm sevinçlerin üzerinde bir gölge var şu anda. Çok mutsuzum. Böyle bir süreçte düğün konuşmayalım." demişti.

        Birlikte rol aldıkları dizi ile aşkları başlayan ikili, Datça'da evliliğe ilk adımı atmıştı. Alkan, yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı Cavadzade'ye aile arasında evlilik teklifinde bulunmuştu.

        8

        "GÖKHAN DA ÇOK İSTİYOR"

        Nesrin Cavadzade, "Çocuk istiyor musunuz? Sevgiliniz Gökhan Bey bu duruma ne diyor?" sorusuna, "İnşallah, düşünüyorum. O da çok istiyor." şeklinde yanıt vermişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ