Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Şipşak Nesrin Cavadzade: Yemin ediyorum, ben de lahmacun yiyorum! Nesrin Cavadzade kimdir? - Magazin haberleri
        1

        Nesrin Cavadzade, sosyal medya hesabından yağtığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor.

        2

        Önceki gün Nesrin Cavadzade'nin Instagram hesabından paylaştığı göbeğini açıkta bırakan fotoğrafı, kısa sürede 130 bin kişi tarafından beğenildi.

        3

        "YEMİN EDERİM BEN DE LAHMACUN YİYORUM"

        Bir hayranının ‘Üç lahmacun ve bir künefeden sonra bu vücudu görmemeliydim.’ şeklindeki sözlerine sanatçı, ‘Yemin ediyorum ben de yiyorum, ama sonra koşuyorum.’ diye cevap verdi.

        4

        Cavadzade'nin geçtiğimiz günlerde paylaştığı bu yatak pozu çok sayıda beğeni almıştı.

        5

        Netflix, dünya genelinde oldukça ilgi gören İspanyol yapımı La Casa De Papel dizisinin üçüncü sezonunun yayınlanacağını mayıs ayında duyurmuştu. Nesrin Cavadzade'nin de 'İstanbul' karakterine hayat vereceği ileri sürülmüştü.

        6

        NESRİN CAVADZADE KİMDİR?

        Nesrin Cavadzade, 30 Temmuz 1982 tarihinde Azerbaycan'ın Bakü şehrinde dünyaya gelmiştir. 1.70 boyundaki Azeri kökenli oyuncu, Bakü'den 11 yaşında ayrılmış ve annesi ile birlikte İstanbul'a yerleşmiştir.

        7

        Türkçesi zayıf olan Nesrin Cavadzade, Türkiye'ye geldiğinde okula tekrardan başlamış ve Türkçe'yi kısa sürede öğrenmiştir.

        8

        Nesrin Cavadzade, lise yıllarında tiyatro kolunda yer alarak Türkmen Düğünü adlı oyunda oynadı. Lisenin ardından Marmara Üniversitesi Sinema Televizyon bölümünü bitirmiştir.

        9

        Üniversite yıllarının ardından oyunculuğa olan merakını sürdüren Cavadzade, 2 sene profesyonel oyunculuk eğitimi almıştır.

        10

        İlk ekran deneyimini başrol olarak oynadığı Yersiz Yurtsuz dizisinde alan Cavadzade, dizideki başarılı ilerleyişinin ardından Dilber'in Sekiz Günü filminde rol almıştır.

        11

        Bu filmin ardından en iyi kadın oyuncu ödülünü alan güzel oyuncu, 2011 yılında ATV'de yayınlanan Al Yazmalım adlı dizide bir karaktere can vermiştir.

        12

        Bu dizinin aynı senesinde Güzel Günler Göreceğiz ve Yangın Var isimli filmlerle oyunculuk kariyerine yeni taşlar eklemiştir.