Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÖLÜSAYISI 3’E YÜKSELDİ

        Nevşehir'de sağanak yağış nedeniyle kayganlaşan yolda 3 aracın karıştığı zincirleme kazada ölü sayısı 3’e yükseldi. Otomobil sürücüsü Mehmet Gültekin Cingitaş ile oğlu Aras Cingitaş’ın (9) olay yerinde yaşamını yitirdiği kazada yine sürücünün kızı Kayra Cingitaş da ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaralıların tedavilerine devam edildiği belirtildi.

        CİNGİTAŞ AİLESİ BAYRAM TATİLİ İÇİN NEVŞEHİR’E GİTMİŞ

        Kazada baba ve 2 çocuğunun yaşamını yitirdiği Cingitaş Ailesinin bayram tatili için Ankara'dan Nevşehir'e geldikleri öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler