Nissan Türkiye yurtdışına yönetici ihraç etti
Nissan Türkiye bünyesinde 2016 yılından itibaren Satış Müdürü olarak görev yapan Orhan Seyman, Nissan Mısır Satış ve Pazarlama Direktörlüğü görevine atandı.1 Nisan itibarı ile yeni görevine başlayan Seyman'ın yeni pozisyonu ile satış, pazarlama, bayi geliştirme ve müşteri hizmetleri sorumluluklarını üstleneceği açıklandı
ABONE OLNissan Türkiye yurtdışına yönetici ihraç etti. Şirketten yapılan açıklamada, Nissan Türkiye bünyesinde 2016 yılından itibaren Satış Müdürü olarak görev yapan Orhan Seyman'ın, Nissan Mısır Satış ve Pazarlama Direktörlüğü görevine atandığı belirtildi.
1 Nisan itibarı ile yeni görevine başlayan Seyman'ın yeni pozisyonu ile satış, pazarlama, bayi geliştirme ve müşteri hizmetleri sorumluluklarını üstleneceği açıklandı.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ