Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güvenlik Son dakika ACI VEDA! Nusaybin'de şehitler toprağa verildi! - Haberler

        Dün akşam saatlerinde, Nusaybin'de terör örgütü YPG,PKK işgali altındaki Kamışlı'dan sivilleri hedef alarak atılan havan ve roket mermilerinin isabet etmesi sonucu 8 kişi şehit olmuş, 35 kişi de yaralanmıştı. Hain saldırıda hayatını kaybeden 8 sivil şehit sabah saatlerinde Nusaybin Devlet Hastanesi morgundan alınarak Molla Ahmet Camii'ne getirildi.

        TRT Kurdi çalışanı Gülay Demir'in manavlık yapan babası Mehmet Şirin Demir (50) cenazesi kılınan namaz sonrası Hacılar Mezarlığına defnedildi.

        Defin esnasında TRT Kurdi çalışanı Gülay Demir, “İnşallah şehit oldun babam, hakkını helal et babam, doyamadım sana baba” ağıtları yaktı.

        REKLAM

        SURUÇ'TA 3 ŞEHİT VAR

        Suriye'de terör örgütü YPG/PKK işgali altındaki bir bölgeden Suruç ilçesindeki sivillerin olduğu noktaya da havanlı saldırı düzenlendi. AA'nın haberine göre, havan mermisinin bir eve isabet etmesi sonucu 2 kişi yaşamını yitirdi, 2 kişi de yaralandı. Hayatını kaybeden iki kişi bugün toprağa verilirken yaralılardan birinin daha hayatını kaybettiği ve Suruç'ta şehit sayısının 3'e çıktığı öğrenildi.

        Şanlıurfa ve Mardin'in sınır ilçelerine terör örgütü YPG/PKK'lı teröristlerce düzenlenen havanlı ve roketatarlı saldırılarda önceki gün ise aralarında 9 aylık bebeğin de bulunduğu 5'i çocuk 7 sivil yaşamını yitirmişti.

        SİVİL ŞEHİT SAYISI 18'İ BULDU

        Dün ve önceki gün terör örgütü YPG/PKK tarafından düzenlenen havanlı terör saldırısında şehit olan sivillerin sayısı 18'e ulaştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ