Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Oğulcan Engin'in motosikletinin çalınma anı kamerada!
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Cihangir'de geçtiğimiz hafta salı günü öğle saatlerinde Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin, motosikletiyle sahibi olduğu restorana geldi. Engin, motosikletinin üstünde anahtarını bırakarak, içeriye girdi. Anahtarı fark eden bir kişi motosikletin yanına geldi.

        O ANLAR KAMERADA

        Şüpheli, önce motosikletin sepetini açarak, içerisine baktı. Ardından da kız arkadaşıyla birlikte motosiklete binerek, uzaklaştı. Yaşananlar ise güvenlik kameralarına yansıdı.

        Motosikletinin çalındığını fark ederek, polislere haber veren Oğulcan Engin'in şikâyeti üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. Olayın gerçekleştiği sokaktaki güvenlik kameralarını inceleyen polisler, şüphelinin kimliğini tespit etti.

        "KIZ ARKADAŞIMLA TUR ATTIM"

        Olayın ardından Engin’in şikayetini üzerine olay yerine polis ekibi sevk edildi. Bölgedeki güvenlik kameralarını görüntülerini incelemeye alan polis ekipleri, önce şahsın eşkalini ardından da kimliğini tespit etti. Çalışmalar sürdüğü esnada çalınan motosiklet, ertesi gün hırsızın kaza yapması sonucu Kasımpaşa’da terk edilmiş halde bulundu. Motosikletin muhafaza altına alınmasının ardından devam eden çalışmalarda şahıs, aynı gün kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

        Şahıs emniyetteki ifadesinde, kontak anahtarının motorun üzerinde olduğunu ve kız arkadaşıyla Beyoğlu sokaklarında gezdiği esnada kaza yapması sonucu bırakıp kaçtığını söylediği öğrenildi.

        SEVGİLİSİNDEN AYRILDI

        Ünlü oyuncu Ezgi Eyüboğlu ile Seda Sayan'ın işletmeci oğlu Oğulcan Engin yollarını geçtiğimiz hafta ayırmıştı. Ayrılık sonrası Ezgi Eyüboğlu, sosyal medya hesabından Oğulcan Engin ile olan tüm fotoğraflarını silmişti.

        Sahibi olduğu mekan çıkışı görüntülenen Oğulcan Engin, ayrılık sorularına "Benim haberim yok, Ezgi Hanım'a sorun." yanıtını vermişti. Kısa bir süre sonra ise o da fotoğrafları kaldırmıştı.

        Ayrılığa rağmen birbirlerini takip etmeye devam eden ikili, aralarındaki son bağı da koparmıştı. Engin ve Eyüboğlu, karşılıklı olarak birbirlerini takip etmeyi bırakmıştı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ