Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Oğuzhan Koç'tan Demet Özdemir'e: Hep göz göze... - Magazin haberleri
        1

        Oğuzhan Koç (37) ile Demet Özdemir (30), yaklaşık iki yıl süren birlikteliklerini evlilikle taçlandırmaya karar vermişti. Ünlü çift, geçtiğimiz hafta sonu aile arasında düzenlenen törenle nişan yüzüklerini takmıştı.

        2

        Bu özel gün için iki farklı kıyafet giyen tercih eden ünlü oyuncu, kız isteme töreni sırasında beyaz bir elbise giymişti.

        3

        Demet Özdemir, kahvelerin içilmesinin ardından yüzük merasimi için ise pembe renkli saten bir kıyafet tercih etmişti.

        4

        "HEP SEVGİYLE..."

        Çiftten yeni fotoğraflar geldi. Koç, sosyal medya hesabından Özdemir ile çekilen bu karesini "Hep göz göze, hep sevgiyle..." notuyla yayınladı.

        5

        Demet Özdemir de nişanlısıyla verdiği bu poza "Hep aynı yöne hep sevgiyle..." ifadelerini düştü. Çiftin paylaşımları, kısa sürede hayranlarından yoğun ilgi gördü.

        6

        "İKİMİZ DE BİRBİRİMİZE ÇOK ŞANSLI GELDİK"

        Özdemir, daha önce Koç ile birlikteliği hakkında "İkimiz de birbirimize çok şanslı geldik. İkimiz de çok mutluyuz. Ben kendimi çok şanslı hissediyorum." ifadelerini kullanmıştı.

        7

        "GELİNLİK HAYALİ KURMAMIŞTIM"

        Henüz gelinlik seçmediğini belirten oyuncu, "Gelinlik provasını tabii ki yapacağım ancak onun için yarım gün ayıramam. İstediğim gibi olması için tüm günümü provada geçirmeliyim." demişti.

        Hayalinde özel bir şey olmadığını belirten Demet Özdemir, "Ben 15 yaşından bu yana çalışıyorum. Hiç düğün dernek, gelinlik falan hayal etmediğimi fark ettim. O yüzden kesin bir şey söyleyemiyorum." şeklinde konuşmuştu.

        8

        "DÜĞÜN İSTANBUL'DA OLACAK"

        Düğünün Çeşme'de olacağı iddiasına yanıt veren oyuncu, "Arkadaşlar kesin bir şey söyleyemiyorum ancak yüksek ihtimal İstanbul olacak." açıklamasını yapmıştı.

        9

        "2 GÜN SÜREBİLİR"

        Öte yandan geçtiğimiz aylarda Bebek'te görüntülenen Oğuzhan Koç-Demet Özdemir çifti, düğün törenlerinin 4 gün süreceği yönünde çıkan haberlere açıklık getirmişti.

        İkili, "Dört gün değil ama iki gün olabilir. Bir günü de arkadaşlarımızla eğlenerek geçirmek istiyoruz, herkese zaman ayırmak istiyoruz. O yüzden şimdiden bir şey söyleyip, daha sonra onu yapamamak kötü olur." demişti.

        10

        "TARİH KESİNLEŞMEDİ"

        Düğün tarihlerini daha belirlemediklerini de ifade eden Koç ve Özdemir, "Tarih kesinleşince sizinle paylaşacağız." şeklinde konuşmuştu.

        11

        "SAKLIYORUM, GÖREMEZSİNİZ"

        Sevgilisinin evlenme teklifinde verdiği yüzüğün sorulması üzerine Demet Özdemir, "Bakın, saklıyorum. Göremezsiniz, iyi geceler arkadaşlar." demişti.

        12

        FİYATI 70 BİN DOLAR!

        14 Şubat Sevgililer Günü'nde 'Sakiler Grubu'nun da şarkılarıyla eşlik ettiği organizasyonda sevgilisine "Evet!" yanıtını veren Özdemir'in 4 karatlık özel tasarım tektaşının fiyatının 70 bin dolar, yani yaklaşık 1 milyon TL olduğu öğrenilmişti.

        13

        ÇEŞME'DE BELGELENEN AŞK

        Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç'un birlikteliği, 2021'in ilk günlerinde ortaya çıkmıştı. Aşk, dört günlük sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu yılbaşında Çeşme'de tatil yapan ikilinin fotoğraflarının çekilmesiyle belgelenmişti.

        14

        "GÜZEL BİR SÜRECİN ARİFESİNDEYİZ"

        Oğuzhan Koç, "Güzel bir sürecin arifesindeyiz." diyerek, Özdemir ile aşklarını duyurmuştu. Koç'un aşkını ilan etmesinin ardından ikili, beraberliklerini sosyal medyaya taşımıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ