Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Eğitim Okullar ne zaman kapanacak, yaz tatili ne zaman başlayacak? Okullar ne zaman tatil olacak ve yaz tatili ne zaman bitecek? Karneler ne zaman alınacak?
        1

        Okulların kapanmasına kısa bir süre kalırken öğrencilerde karne heyecanı yaşanıyor. Tatil planı yapan öğrenci ve veliler yaz tatilinin ne zaman başlayacağını araştırmaya başladı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan 2021-2022 eğitim öğretim takvimine göre okulların kapanacağı tarih belli oldu. Peki Okullar ne zaman kapanacak, yaz tatili ne zaman başlayacak? Okullar ne zaman tatil olacak, yaz tatili ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

        2

        OKULLAR NE ZAMAN KAPANIYOR 2022?

        Zorlu bir eğitim öğretim dönemi daha geride kalırken MEB tarafından açıklanan eğitim öğretim takvimi ile birlikte okulların ne zaman kapanacağı da belli oldu. Buna göre;

        17 Haziran 2022 Cuma günü öğrencilerin karnelerini almasıyla 2021-2022 eğitim öğretim yılı son bulurken, yaz tatili başlayacak. İkinci dönem böylece 17 Haziran'da sona erecek.

        3

        OKULLAR NE ZAMAN AÇILACAK?

        17 Haziran 2022 Cuma günü karnelerin alınmasıyla okullar kapanırken öğrenciler için 3 aylık yaz tatili dönemi de başlayacak. 2022- 2023 eğitim öğretim yılının 12 Eylül 2022 Pazartesi günü başlamasıyla ise yaz tatili sonlanmış, ilk ders zili öğrenciler için çalmış olacak.

        Haberi Hazırlayan: Türker Üner

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ