Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Yeni Malatyaspor Olimpija Ljubljana: 0 - Yeni Malatyaspor: 1 | MAÇ SONUCU - Futbol Haberleri

        Sergen Yalçın yönetimindeki Evkur Yeni Malatyaspor, tarihinde ilk kez katıldığı UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda Olimpija Ljubljana'yı 1-0 yenerek bir üst tura yükseldi. Temsilcimiz, eşleşmenin ilk maçında rakibiyle 2-2 berabere kalmıştı.

        Partizan, Connah's Quay Nomads'ı toplamda 4-0'lık skorla geçti ve Yeni Malatyaspor'un UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turundaki rakibi oldu.

        MAÇIN DAKİKALARI

        Temsilcimiz 9. dakikada etkili geldi. Sağ kanattan hareketlenen Bifouma içeri çevirdi ancak savunma topu uzaklaştırmayı başardı.

        Bu pozisyondan kısa süre sonra yine sağ kanattan gelişen Yeni Malatyaspor atağında ceza sahasında Erkan Kaş ve Boakye çarpıştı. İki takım oyuncuları hakeme itirazda bulundu ve tansiyon bir anda yükseldi. Erkan Kaş, bu pozisyonda sarı kart gördü.

        REKLAM

        Yeni Malatyaspor 13. dakikada çok adamla rakip ceza sahasına yerleşti. Sağ kanattan Chebake'nin yaptığı orta dışarı çıktı.

        FARNOLLE GEÇİT VERMEDİ!

        Mücadelenin 20. dakikasında Ljubljana sağ kanadından topu getiren Vukusic, ceza sahasına girmeden vuruşunu yaptı ancak Farnolle topu kontrol etmeyi başardı.

        Ev sahibinde Endri Çekiçi, Erkan Kaş'a yaptığı müdahale sonrasında 24. dakikada sarı kart gördü.

        OLIMPIJA 10 KİŞİ

        Olimpija Ljubljana'da Çekiçi, Murat Yıldırım'a yaptığı müdahale sonrasında 38. dakikada ikinci sarı kartı gördü ve oyundan atıldı.

        GOL SAYILMADI

        Yeni Malatyaspor, 38. dakikada 1-0 öne geçti ancak gol geçersiz sayıldı. Kullanılan serbest vuruşun ardından Robin Yalçın, yaptığı kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi ancak hakem faul sebebiyle golü iptal etti.

        REKLAM

        Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0'lık eşitlikle geçildi.

        Yeni Malatyaspor'da Guilherme ve Gökhan Töre 56. dakikada oyuna dahil oldu. Temsilcimiz, bu dakikadan sonra rakip kale önünde daha etkili olmaya başladı.

        MALATYASPOR DİREĞE TAKILDI

        Sarı-siyahlılar, 57. dakikada direğe takıldı: Kaptırılan topun ardından Yeni Malatyaspor hızlı çıktı. Sağ kanattan ceza sahasına giren Bifouma'nın vuruşunda top direkten oyun alanına döndü.

        FARNOLLE'DEN İNANILMAZ KURTARIŞ!

        65. dakikada sağ kanattan gelişen Ljubljana atağında Menalo ortayı yaptı, Vukusic'in boş pozisyonda yaptığı kafa vuruşunu Farnolle çıkarmayı başardı.

        VE GOOOOL!

        Mücadelenin 77. dakikasında temsilcimiz 1-0 öne geçti: Adis Jahovic, Gökhan Töre'nin sağ kanattan yaptığı ortada topu ağlara gönderdi.

        Golden 1 dakika sonra sağ kanatta topla buluşan Gökhan Töre, ceza sahasına girmeden sert vurdu ancak isabet sağlayamadı.

        Maçın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Evkur Yeni Malatyaspor, 2-2'nin rövanşında rakibini 1-0 mağlup ederek bir üst tura yükselmeyi başardı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ