Ömer Bayram, Selçuk İnan'ı yakaladı!
Kariyerinin zirvesinde olan Ömer Bayram, asist sayısını 8'e çıkardı. Kayserispor mücadelesinde 2 gol hazırlayan milli futbolcu, asist sayısında Selçuk İnan'ı da yakaladı!
ABONE OLGalatasaray'a sol bek olarak gelse de bu sezon Fatih Terim tarafından orta sahanın merkezi ve solunda görevlendirilen Ömer Bayram, kariyerinin zirvesini yaşıyor. 28 yaşındaki futbolcu bireysel olarak skora en çok katkı sağladığı sezonu geçirirken diğer yandan sarı-kırmızılılar adına da önemli bir istatistiğe imza attı.
Bu sezon Kasımpaşa, Yeni Malatyaspor, Sivasspor, Ankaragücü, Antalyaspor ve Konyaspor maçlarında birer, Kayserispor maçında ise iki golde asist yapan Ömer Bayram, 2014-15'ten bu yana Galatasaray formasıyla en çok asist yapan Türk futbolcu oldu.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ