Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mustafa KIRLAK/FATSA, (Ordu), (DHA)ORDU´nun Fatsa ilçesinde yolun karşısına geçerken minibüsün çarptığı Ahmet Gürtepe (51), 29 günlük sonra hayatını kaybetti. Kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasınca anbean kaydedildi.

        Kaza, 4 Mayıs´ta ilçeye bağlı Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Cihad Sokak´ta meydana geldi. Muhammet Emin Yaşar (21) kontrolündeki 52 DM 508 plakalı minibüs, yolun karşısına geçmek isteyen Ahmet Gürtepe´ye çarptı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Gürtepe, ambulansla götürüldüğü Fatsa Devlet Hastanesi´nde tedavi altına alındı. Gürtepe, tüm müdahalelere rağmen 29 günlük yaşam savaşını kaybetti. Gürtepe'nin ölümünün ardından minibüs sürücüsü Muhammet Emin Yaşar ise gözaltına alındı.

        TOPRAĞA VERİLDİ

        Fatsa Cahit Zarifoğlu Anadolu Lisesi personeli olan Ahmet Gürtepe´nin cenazesi, yakınları tarafından hastane morgundan alınarak Çatalpınar ilçesine bağlı Karahamza Mahallesi´ne götürüldü. Gürtepe için Belen Camii´nde cenaze töreni düzenlendi. Öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Gürtepe, aile kabristanlığında toprağa verildi. Öte yandan kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. (DHA)DHA-Güvenlik Türkiye-Ordu / Fatsa Mustafa KIRLAK

        2023-06-03 14:26:38

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler