Gürcistan'da yakalanıp Türkiye'ye iade edilen suç örgütü yöneticisi tutuklandı
KIRMIZIbültenle aranması bulunan ve Gürcistan'da yakalanıp, Türkiye'ye iade edilen suç örgütü yöneticisi T.
KIRMIZIbültenle aranması bulunan ve Gürcistan'da yakalanıp, Türkiye'ye iade edilen suç örgütü yöneticisi T.E., Ordu'da tutuklandı.
Ordu Valiliği'nden yapılan açıklamada, "İl Emniyet Müdürlüğümüz Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce, organize suç örgütü yöneticilerinden ve kırmızı bülten ile aranma kaydı bulunan T.E., Gürcistan'da yakalanmış ve ülkemize iade edilmiştir. Bugün, Ünye Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilen T.E., tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir. Suç ve suçlularla mücadelemiz her alanda olduğu gibi organize suçlar kapsamında da kararlılıkla devam edecektir" denildi.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.