Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ordu'nun Kabadüz ilçesindeki Çambaşı Kayak Merkezi'ne doğalgaz verilmeye başlandı.

        Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası'ndaki kayak merkezi ve otele doğalgaz verilmesi dolayısıyla düzenlenen törende, göreve geldikten sonra Ordulu iş insanlarını bir araya getirerek otelin inşaatına başlandığını belirtti.

        En büyük kazancın, ortaklık kültürünün pekiştirilerek bu yatırımın gerçekleştirilmesi olduğunu anlatan Güler, kayak merkezi ve 5 yıldız konforundaki otelin doğalgaza kavuşturulmasında büyük desteklerini gördükleri Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar'a ve emeği geçenlere teşekkür etti.

        Sembolik olarak meşaleler yakılarak Çambaşı Kayak Merkezi ve kısa bir süre sonra açılışı planlanan otele doğalgaz verildi.

        Törene, Vali Muammer Erol, AK Parti Ordu Milletvekili İbrahim Ufuk Kaynak, MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk ve diğer ilgililer katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler