Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ordu TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile kentte faaliyet gösteren bir firma arasında ‘okulsanayi iş birliği protokolü' imzalandı.

        Millî Eğitim Bakanlığı 2023 Eğitim Vizyonu kapsamında mesleki ve teknik eğitimde kalitenin artırılması, eğitim ortamları ve insan kaynaklarının geliştirilmesi, iş insanlarının ihtiyaç duyduğu nitelikli elemanların yetiştirilmesi, eğitim, üretim, istihdam ilişkisinin güçlendirilmesi için Ordu TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Ordu’da ağaç sanayi üzerine faaliyet gösteren bir firma arasında okulsanayi iş birliği protokolü imzalandı.

        Ordu'da bir ilk olma özelliği olan protokolde, işletme tarafından ihtiyaç duyulan nitelikli personelin okul öğrencilerinden okulsanayi iş birliği modeli ile günümüz teknolojisine ve firmanın ihtiyaçlarına uygun olarak yetiştirilmesi, işletme çalışanlarının ihtiyaç duyduğu eğitimlerin okul tarafından verilmesi, işletme tarafından okulun eğitsel, sosyal ve ekonomik gereksinimlerinin giderilmesi ve güçlendirilmesi, belirlenen öğrencilere burs verilmesi ve istihdam edilmesi başlıkları bulunuyor.

        Altınordu Kaymakamlığı’nda yapılan protokol imza törenine, Altınordu Kaymakamı Erkan Karahan, Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, firmanın Genel Müdür Yardımcısı Gamze Güler Serdar, firmanın İnsan Kaynakları ve İdari İşler Müdürü Tuğba Çakır Özbekçi ile Ordu TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Gökhan Melikoğlu katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler