Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)- OSMANİYE´de, hayvan çiftliğinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede kontrol altına alındı. Yangında, 300 saman ve 50 fıstık balyası zarar gördü.

        Merkeze bağlı Gökçedam köyünde yaşayan Aslan Aslan´a ait hayvan çiftliğinin samanlığından dumanların yükselmesiyle 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım istendi. İhbarla bölgeye itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Alevlere müdahaleye başlanırken, deponun yan duvarı kırılıp, içerideki tutuşmayan saman balyaları, traktörle dışarı taşındı. Yangın, çevreye sıçramadan kısa sürede kontrol altına alınarak, söndürüldü. İlk belirlemelere göre, yangında 300 saman ve 50 fıstık balyası zarar gördü. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.   DHA-Güvenlik Türkiye-Osmaniye / Merkez İbrahim EMÜL

        2021-06-11 15:11:40

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler