Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Oyuncu Celil Nalçakan kardeşi Esra Nalçakan'ın yeni yaşını kutladı - Magazin haberleri
        1

        Oyuncu Celil Nalçakan'ın kardeşi Esranur Nalçakan 25 yaşına bastı. Celil Nalçakan, kardeşinin yeni yaşını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı. Nalçakan, paylaşımına şu notu düştü:

        2

        "SENİ KOKLADIĞIM İLK AN, SANKİ DÜN..."

        "Doğduğun gün, seni kokladığım ilk an, sanki dün... Büyüyorsun kardeşim... Ben hiç istemesem de büyüyorsun ve ben sana hiç belli etmesem de hayranlıkla izliyorum bunu... Bu hayattaki yoldaşım, gardaşım, anamın babamın bana en güzel hediyesi... Varlığın başlı başına bir büyüyken, bir de büyüyorsun her sene bir yaş daha! Seni kokladığım ilk an, sanki dün... 25 sene önce bugün! Hülâsa, iyi ki doğdun, iki gözüm!"

        3

        "DİLERİM HEP AŞKTAN SEBEP DOLSUN GÖZLERİN"

        Nalçakan, geçtiğimiz sene ise kardeşinin yeni yaşını, "Bu hayattaki, herkesten ve her şeyden çok sevdiğim, aldığım her nefesin yarısı, anamın babamın en güzel hediyesi, tebessümümün sahibi, gözümün ve dahi ömrümün Nûr'u, kalbi ak gözü karam, 24 sene önce bugün, erken doğmaya karar verdi… Bir kilo altı yüz yirmi iki gram… Seninle gurur duyuyorum meleğim. Dilerim hep aşktan sebep dolsun gözlerin, dilerim uzun güzel yıllar boyu, hep mutlu olman için çarpsın vicdanlı kalbin… İyi ki doğdun kardeşim… Bil ki, ömrü vefa ettikçe hep arkanda abin" sözleriyle kutlamıştı.