Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin DÜĞÜNDEN KARELER: Ozan Tufan ve Rojin Haspolat'ın düğününden yeni fotoğraflar - Magazin haberleri
        1

        Geçtiğimiz yıl Eylül ayında, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Rojin Haspolat'ı ailesinden isteyen ve nişanlanan Ozan Tufan, nikah masasına oturdu.

        Çarşamba akşamı gerçekleşen ve Çırağan Sarayı'nda düzenlenen nikah töreninde, çiftin şahitliklerini Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Teknik Sorumlu Emre Belözoğlu yaptı.

        2

        Fenerbahçe Kulübü, çift için 19.07 ayar Fenerbahçe logolu alyans tasarladı.

        Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Ozan Tufan ve sevgili eşi Rojin Haspolat, hayatınızın birbirinizle geçecek bu yeni döneminde, sağlıklı, mutlu ve huzur dolu bir evlilik diliyoruz. Hayatınız boyunca unutulmaz olacak bu özel günde; Fenerbahçe ruhunun işlendiği saf bir bağlılık ve aidiyet sembolü olarak, kutsal armamızı taşıyan 19.07 ayar Fenerbahçe alyanslarının size uğur getirmesini temenni ediyoruz. Sonsuz mutluluklar." ifadelerine yer verildi.

        3

        Çifte alyanslarını Emre Belözoğlu verdi. Tufan yaptığı paylaşımda, "19.07 ayar Fenerbahçe logolu alyanslarımız bize uğur getirsin... Her zaman yanımdasın iyi ki varsın, bu özel hediye için teşekkürler" dedi.

        4

        Rojin Haspolat, nikah sonrasında düğünlerine ait yeni fotoğraflar paylaştı. Ardından bir mesaj da yayınlayan Haspolat şu ifadeleri kullandı:

        "Çok uzun zamandır heyecanını yaşadık, aylarca hayalini kurduk ve kendimize bir başlangıç seçtik. Her zaman olduğu gibi, bu gün de yanımızda olan baştacı ailelerimiz, güzel dostlarımız, bu günümüze şahitlik ederek bize onur veren Sayın Ali Koç, Sayın Nihat Özdemir, Sayın Mehmet Akif Üstündağ, Sayın Emre Belözoğlu ve Sayın Ethem Sancak beyefendilere sonsuz teşekkür ederiz. Ozan'a teşekkür ederim, beni böylesine güzel sevdiği için. Senin kalbini en iyi bilen biri olarak, çok şanslıyım! İyi ki sen!"

        5

        Tufan ve Haspolat çiftinin nikahına sanat ve spor dünyasından pek çok ünlü isim katıldı.


        6

        Ozan Tufan, geçtiğimiz yıl sevgilisine Boğaz'daki bir mekanda evlilik teklifinde bulunmuştu.