Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika haberi | "Pes" dedirten olay! Rezidansta uyuşturucu serası!
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        İstanbul'da, Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Üniversite Mahallesi'ndeki çok katlı bir rezidansta bulunan 27'nci katta uyuşturucu üretiminde kullanılan bitki yetiştirildiğini belirledi.

        REZİDANSA OPERASYON DÜZENLENDİ

        DHA'da yer alan habere göre bunun üzerine pazar günü saat 22.30 sıralarında özel harekat timinin desteği ile baskın düzenlendi. Rezidansta bulunan 7'şer ayrı suçtan kaydı bulunan Murat A. ile Selim B. ve 9 ayrı suçtan kaydı bulunan Oğuz K. gözaltına alındı.

        16 SAKSI İÇİNDE BOYU 85 SANTİMETRE

        Sera haline getirilen rezidansta 16 saksı içerisinde boyu 85 santimetreyi bulan saksılarda yetiştirilen 16 kök dişi hint keneviri, uyuşturucu elde etmek için yetiştirilen bitkiler için kullanılan 8'li led ışıklandırma, güç adaptörü, 2'şer havalandırma motoru, fan, filtre ile termometre, 2 mini vantilatör, 8 boş saksı, 6 plastik kap, bin 500 mililitre sıvı bitki gübresi, içi folyolu 2 çadır olduğu görüldü.

        REKLAM

        MİNİ HASSAS TERAZİ DE BULUNDU

        Söz konusu yerde ayrıca iki kağıda sarılı toplam 11 gram narkotik madde, mini hassas terazi, 2 bin 650 TL para bulundu.

        SORGUNUN ARDINDAN BİR OPERASYON DAHA

        Avcılar Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu'ndaki sorgulamada elde edilen bilgiler kapsamında Küçükçekmece ve Bahçelievler'de de iki ayrı adrese baskın yapıldı.

        ÜÇ KİŞİ CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

        Buralarda da kavanoz veya bidonlarda toplam 2 kilo 763 gram hint keneviri ve 1 hassas terazi ele geçirildi. 3 şüpheli uyuşturucu madde ticareti suçundan sevk edildikleri adliyede tutuklandı.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Alper Uruş
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ