Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Pınar Deniz: Bana karşı ilk görüşte de boş değilmiş!
        1

        "Aşk 101", "Vatanım Sensin", ve "İnsanlar İkiye Ayrılır" gibi projelerde rol alan Pınar Deniz, samimi açıklamalarda bulundu. Hakkında bilinmeyenleri anlatan Deniz, 'Aşkın Kıyameti' filminin setinde tanıştığı meslektaşı Yiğit Kirazcı ile arkadaşlığının aşka dönüştüğünü açıkladı.

        2

        "KENDİSİ BANA İLK GÖRÜŞTE BOŞ DEĞİLMİŞ"

        Elle Dergisi'ne konuşan Pınar Deniz, "İlk tanışma toplantısında karşılaştık. O an sadece işe odaklanmıştım. Benden duymuş olmayın ama kendisi ilk görüşte de boş değilmiş bana karşı. Film bitse de baktık ki hiç ayrılamıyoruz, sonrası iyilik, güzellik işte..." ifadelerini kullandı.

        3

        "BENİ OLDUĞUM GİBİ KABUL EDİYOR"

        "Yiğit beni olduğum gibi kabul ediyor. Bazen çok zıt düşünüyoruz ama sırf birbirimizi daha iyi anlamak için dünyamızı genişletiyoruz." diyen ünlü oyuncu, "Bir düşünce üzerine saatlerce konuşabiliyor olmamızı seviyorum. Arada deliliğim tutuyor ama başka biri olsam kendimin sevgilisi olurdum herhalde." şeklinde konuştu.

        4

        Kurduğu ilişkilerin sevgi odaklı olduğunu belirten Deniz, "Gerçekten sevdiğim insanın her anlamda iyiliğini düşünüyorum. Alan benim için çok önemli. O yüzden karşımdakinin yaşadığı her ana saygı duymaya çalışırım." dedi.

        5

        "SEVGİ VARSA EMEK VERMEK ZORUNLU BİR HAL"

        İlişkinin devam etmesi için en önemli kriterin sabır ve özveri olduğunu ifade eden Pınar Deniz, "Adı üstünde; ilişki. Birden fazla birbirine benzemeyenin ortak bir dil yakalama çabası. Eğer temelinde sevgi varsa, emek vermek zorunlu bir hal. Birbirini anlama, kişisel algılama ve biz olma duygusuna erişildiğinde ilişki çok daha kalıcı ve sağlam oluyor bence." açılamasını yaptı.

        6

        "KARAKTERİMDEN ÖDÜN VERMİYORUM"

        "Aşkla birlikte tabii ki kendimde değişiklik hissediyorum ama karakterimin temel taşlarından ödün vermiyorum." ifadelerini kullanan Deniz, sözlerini, "Ben böyleyim' bir ilişkide kurulabilecek en kötü cümle olabilir. Her an her saniye değişiyorsun, neden sevdiğin insanla ortak bir yerde buluşmayasın?" şeklinde sonlandırdı.

        7

        AŞK MARMARİS'TE BELGELENMİŞTİ

        Aynı projede rol alan Pınar Deniz ile Yiğit Kirazcı hakkında aşk iddiaları ortaya atılmıştı. Çıkan söylentiler karşısında bir süre sessiz kalan çiftin birlikteliği, geçtiğimiz haziran ayında Marmaris'te belgelenmişti.

        8

        İSKELEDE DUDAK DUDAĞA

        Baş başa tatil yapan oyuncu sevgililer, kaldıkları otelin iskelesinde dudak dudağa görüntülenmişti. Romantik anlar yaşayan çift, akşam saatlerine kadar denizin ve güneşin tadını çıkarmıştı.

        9

        Deniz, daha önce de 'Bir Deli Rüzgar' dizisinin setinde tanıştığı Berk Cankat ile birliktelik yaşamış, daha sonra da adı Engin Akyürek ile anılmıştı.

        Kirazcı da bir dönem meslektaşı Bestemsu Özdemir ile birlikteydi.

        10

        PINAR DENİZ HAKKINDA

        Pınar Deniz, 4 Kasım 1993'te Adana'da doğdu. Mardinli ve Arap kökenli bir ailenin çocuğu olarak Adana'da dünyaya geldi ve iki yaşından itibaren İstanbul'da büyüdü. İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünden mezun oldu. İlk oyunculuk deneyimini 2014 yılında yayımlanan 'Sil Baştan' adlı dizide 'Evrim' karakterini canlandırarak yaşadı.

        11

        Şarkıcı Murat Dalkılıç'ın 'Yani' adlı şarkısının klibinde rol aldı.

        2016-2018 yılları arasında yayımlanan 'Vatanım Sensin' adlı dizide 'Yıldız' karakterini canlandırdı. 2018 yılında yayınlanan, başrolünü Berk Cankat'la paylaştığı "Bir Deli Rüzgar" dizisinde 'Gökçe' karakterine hayat verdi.

        Netflix'te yayımlanan 'Aşk 101' dizisinde ise 'Burcu'yu canlandırdı. Ardından da 'Yargı' dizisinde rol almaya başladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ