Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray PSV - Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda? Muhtemel 11'ler - Futbol Haberleri
        1

        Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında bu akşam Hollanda ekibi PSV Eindhoven'e konuk olacak.

        2

        Sarı-kırmızılı ekibin yeni sezondaki ilk resmi müsabakası olacak karşılaşma, Eindhoven kentindeki Philips Stadı'nda oynanacak ve TSİ 22.00'de başlayacak. Mücadeleyi İspanyol hakem Alejandro Hernandez yönetecek. Karşılaşma TV8'den canlı yayımlanacak.

        3

        ÖNCELİĞİ GOL YEMEMEK

        Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda bugün PSV Eindhoven deplasmanına çıkacak olan Galatasaray, avantajlı bir skorla İstanbul'a dönmenin hesaplarını yapıyor. Yalnızca 1 aydır görevde olan yeni yönetimin transfer çalışmaları devam ederken, elindeki kadroyla Hollandalı rakibine karşı mücadele edecek olan teknik direktör Fatih Terim de oyuncularını ilk maç öncesi uyardı.

        4

        Haftaya ev sahibi olarak çıkacakları maç öncesi avantajı yakalamak isteyen İmparator'un takım savunmasına dikkat çektiği öğrenildi. Futbolcularına gerekmedikçe risk almamalarını söyleyen deneyimli teknik adamın, ilk olarak rakibini durdurmak istediği kaydedildi.

        5

        Öncelikle mağlup olmamaları gerektiğini düşünen Terim, kazanmak için saldıracak olan PSV Eindhoven'ın geride bırakacağı boşlukları kullanarak da galibiyet arayacak.

        6

        MUHTEMEL 11'LER

        GALATASARAY

        MUSLERA