Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Rebecca Romijn: Eski eşimle ilgili özlediğim birçok şey var!
        1

        Oyuncu Rebecca Romijn, uzun süredir mutlu bir evlilik sürdürdüğü aktör Jerry O'Connell'ın "The Talk" adlı sohbet programına konuk oldu. Romijn, o sohbette O'Connell ile eski eşi John Stamos hakkında konuştu.

        2

        "BOŞANMAK BAŞARISIZLIK GİBİ"

        Rebecca Romijn, 2007'de evlendiği Jerry O'Connell'ın programında açıklamalarda bulunurken, eski eşi Joe Stamos ile 2000'lerin başında biten evliliği hakkında hissettiklerini de anlattı.

        Rebecac Romijn, boşanma süreci hakkında, "Korkunç! 10 yıldır onunlaydım. Boşanmak, başarısızlık gibi geliyor ve geride bırakmam gereken birçok şey vardı... Bu çok üzücü..." dedi.

        3

        "ONUNLA İLGİLİ ÖZLEDİĞİM ÇOK ŞEY VAR"

        Rebecca Romijn ile evliliğinden ikiz babası olan Jerry O'Connell da ona, "ilişkiniz kulağa eğlenceli gibi geliyor." ifadelerini kullandı.

        Romijn, bunun üzerine, "Gerçekten birçok komik anım var. Onunla ilgili özlediğim birçok şey var ama evet; bu biraz hassas. Bir evliliğin sonuna geldiğinize karar vermek zor. Kalp kırıcı." şeklinde konuştu.

        4

        "ONUNLA 10 YIL BİRLİKTEYDİM"

        Rebecca Romijn, O'Connell ile sohbeti sırasında başına gelen bir olayı da anlattı. John Stamos ile ayrıldıktan sonra bir gün O'Connell ile evliliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarıyla yürürken AVM'nin önünde eski eşi Stamos'u gördüğünü anlattı.

        O anda Stamos'un başında beyzbol şapkası ve gözünde de güneş gözlükleri olduğunu sözlerine ekledi. Kızlarına eski eşini gösteren Rebecca Romijn, onların da Stamos'un güneş gözlüğü ve beyzbol şapkası taktığını, yüzü bile açıkça görünmezken nasıl tanıdığını sordu.

        Romijn, kızlarına, "Onu kilometrelerce öteden tanırım. Onunla 10 yıl beraberdim. Onun bedeninin nasıl hareket ettiğini biliyorum, yürüyüşünü biliyorum. Onun bedeni benim için tanıdık." yanıtını verdiğini de anlattı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ