Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Rihanna milyarder ilan edildi - Magazin haberleri
        1

        Son olarak 2016'da albüm çıkaran ve sonrasında moda alanında çalışmalar yapan şarkıcı Rihanna, artık milyarderler kulübünde yer aldı.

        Forbes dergisine göre; 1,7 milyar dolarlık serveti olan Barbadoslu şarkıcı, dünyanın en zengin kadın müzisyeni ve televizyoncu Oprah Winfrey’den sonra eğlence dünyasının en zengin kadın yıldızı.

        2

        Gerçek adı Robyn Fenty olan Rihanna, servetinin 1,4 milyar dolarlık kısmı, şu anda yüzde 50’lik hisse sahibi olduğu Fenty Beauty markasından geldi. Ünlü yıldız, servetinin kalanını da sahibi olduğu iç çamaşırı markası Savage x Fenty'den ve müzik ve oyunculuk kariyerindeki gelirlerinden elde etti.

        3

        KOZMETİK MARKASININ DEĞERİ 2,8 MİLYARDOLAR

        Forbes'a göre; Fenty Beauty’nin parasal değeri 2,8 milyar dolar. Rihanna'nın milyar dolarlık değeri olan tek markası Fenty Beauty değil. İç çamaşırı markası Savage X Fenty de 115 milyon dolarlık değerini 1 milyar dolara çıkardı. Rihanna 2018’de kurduğu markanın yüzde 70’lik hissesini sattı.

        4

        Instagram'da 101 milyon, Twitter'da ise 102,3 milyon takipçisi bulunan Rihanna, sosyal medyanın da yıldız isimleri yer arasında yer alıyor. Markalarının reklamı için zaman zaman kamera karşısına geçen sanatçı, koleksiyon tanıtımlarını da bu platformlardan yapıyor.

        5

        HAYRANLARI ALBÜM BEKLİYOR

        Ancak iş dünyasında başarı elde eden Barbadoslu şakıcının hayranları bu durumdan pek memnun değil. En son albümü olan 'Anti'yi 2016 yılında çıkaran Rihanna, ticari işlerden müziğe fırsat bulamayıp yeni albüm hazırlamaması, hayranlarını üzüyor. Ünlü şarkıcının hayranları, yeni albüm beklediklerini sosyal medya üzerinden her fırsatta dile getiriyor.

        6

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ