Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Rihanna yeğeniyle gece gezmesinde - Magazin haberleri
        1

        Geçtiğimiz hafta milyarderler listesine giren Rihanna, önceki akşam Santa Monica'da çıktığı gece gezmesinde objektiflere yansıdı. 33 yaşındaki şarkıcı, yeğeniyle birlikte görüntülendi.

        2

        Ünlü bir restorana giren Rihanna'nın beyaz mini bir elbise giymeyi tercih ettiği görüldü. Küçük çocuğun elini hiç bırakmayan ünlü yıldız, kendisini görüntüleyen muhabirlere gülümseyerek, yoluna devam etti.

        3

        ARTIK RESMEN MİLYARDER

        Öte yandan son olarak 2016'da albüm çıkaran ve sonrasında moda alanında çalışmalar yapan şarkıcı Rihanna, artık milyarderler kulübünde yer aldı.

        Forbes dergisine göre; 1,7 milyar dolarlık serveti olan Barbadoslu şarkıcı, dünyanın en zengin kadın müzisyeni ve televizyoncu Oprah Winfrey’den sonra eğlence dünyasının en zengin kadın yıldızı.

        4

        Gerçek adı "Robyn Fenty" olan Rihanna, servetinin 1,4 milyar dolarlık kısmı, şu anda yüzde 50’lik hisse sahibi olduğu markasından geldi. Ünlü yıldız, servetinin kalanını da sahibi olduğu iç çamaşırı firmasından ve müzik ile oyunculuk kariyerindeki gelirlerinden elde etti.

        5

        KOZMETİK MARKASININ DEĞERİ 2,8 MİLYARDOLAR

        Forbes'a göre; Fenty Beauty’nin parasal değeri 2,8 milyar dolar. Ayrıca, Rihanna'nın milyar dolarlık değeri olan tek markası Fenty Beauty değil. İç çamaşırı markası da 115 milyon dolarlık değerini 1 milyar dolara çıkardı. Rihanna 2018’de kurduğu markanın yüzde 70’lik hissesini sattı.

        6

        Instagram'da 101 milyon, Twitter'da ise 102,3 milyon takipçisi bulunan Rihanna, sosyal medyanın da yıldız isimleri yer arasında yer alıyor. Markalarının reklamı için zaman zaman kamera karşısına geçen sanatçı, koleksiyon tanıtımlarını da bu platformlardan yapıyor. Ancak iş dünyasında başarı elde eden Barbadoslu şakıcının hayranları bu durumdan pek memnun değil.

        10

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ