Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ankara'dan Rize'ye gezmeye gelen 4 kafadar Türkiye'nin en uzun tüneli Ovit Tüneli içerisindeki bir cepe araçlarını çekerek tünel içinde kaşık havası oynayarak o anları sosyal medyada paylaştılar.

        RizeErzurum karayolunun 2 bin 640 metre zirvesini aşmak amacıyla bir süre önce ulaşıma açılan Türkiye'nin 138 yıllık hayali Ovit Tüneli aynı zamanda bölgeyi gezmeye gelen yerli turistlerin de ilgisini çekiyor. Yöreye gelen yerli turistler Türkiye'nin en uzun tünelini de görmek için tünele geliyor, tünel içinde yolculuk yapıyor. Ankaralı bir grup genç de yöreye gezmeye gelmelerinin ardından tüneli de merak ederek tüneli geçti. Gençler bu sırada araçlarını tünel içindeki bir cepe çekerek kaşık havası müziği eşliğinde ellerindeki kaşıklarla yöresel oyunlarını sergilediler. Ovit Tüneli kaşık sesleri ile inlerken, tünel içindeki yoğun trafiğe rağmen oyunlarını sürdüren gençler, o anları sosyal medyada paylaştı. Gençlerin bu görüntüsü büyük ilgi çekti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Rize haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Rize Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler