Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Robert De Niro: Tehdit edildim - Magazin haberleri
        1

        ABD'li usta aktör Robert De Niro (78) ile kendisini taciz ve cinsiyet ayrımcılığıyla suçlayan eski asistanı Graham Chase Robinson (37) arasında sular durulmuyor.

        2

        Robinson'ın cinsiyet ayrımcılığı ve taciz suçlamasıyla ekim ayında açtığı 12 milyon dolarlık tazminat davasına, kendisine verdiği bütçeyi kötüye kullandığı ve işten kaytardığı suçlamalarıyla 3 milyon dolarlık tazminat davasıyla karşılık veren usta oyuncundan yeni bir hamle daha geldi.

        3

        Robert De Niro'nun avukatları, Robinson'u kendisine dava açmadan önce istediğini vermediği takdirde, Hollywood yıldızının en karanlık sırlarını açığa döken bir kitap yazmakla tehdit ettiğini iddia etti.

        4

        Mahkeme kayıtlarına göre Robinson aynı zamanda e-posta yoluyla eski patronunun karakter özelliklerini de yazmakla tehdit etti. Avukatlar, söz konusu e-posta hakkında daha fazla detay vermedi.

        5

        Graham Chase Robinson dava dilekçesinde De Niro'nun kendisine küfür ettiğini, zorla fiziksel temasta bulunduğunu, cinsel içerikli yorumlara maruz bıraktığını ve ahlaksız şakalar yaptığını iddia etti.

        6

        Ünlü oyuncunun avuktalırının açtığı dava da ise en çok Robinson'ın iş yerinde saatlerce efsane dizi Friends'i izlediği suçlaması dikkat çekmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ