Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor 2020 Avrupa Şampiyonası EURO 2020 Fransa - Almanya maçından çok konuşulacak pozisyon! Rüdiger, Pogba'yı ısırdı mı? - Spor Haberleri - 2020 Avrupa Şampiyonası Haberleri
        1

        EURO 2020'de en çok merak edilen grup karşılaşmalarından birinde Almanya ile Fransa karşılaştı. F Grubu mücadelesinde gülen taraf 1-0'la Fransa oldu.

        2

        Maçta en dikkat çeken olay ise Fransız Pogba ile Alman Rüdiger arasında gerçekleşti.

        3

        İlk yarıda gerçekleşen bir pozisyonda Rüdiger'in Pogba'nın sırtına ağzıyla bir hamle yaptığı ekranlara yansıdı. Pogba, İspanyol hakem Carlos del Cerro Grande'ye itiraz etse de hakem oralı olmadı.

        4

        Rüdiger'in Pogba'yı ısırıp ısırmadığı tartışma konusu oldu. Sosyal medyada futbolseverler görüntüyle ilgili ikiye bölündü.

        5

        Pogba, maçın ardından konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

        6

        "Sanırım Rüdiger, omzumu biraz ısırdı. Biz arkadaşız. Önemli bir olay değil. Televizyonda da gördünüz sanırım. Geçmişte kaldı, hakemin kart çıkarmasını da istemedim. Birbirimizi uzun süredir tanıyoruz.

        7

        O anda hakeme durumu anlattım. O da bir karar verdi. Kart göstermedi ve bence doğruydu. Cezalandırılmasını istemedim. Maçın ardından birbirimize sarıldık."

        8

        AKILLARA SUAREZ GELDİ

        Şu sıralar Atletico Madrid forması giyen Uruguaylı Luiz Suarez, birçok kez ısırık olayıyla gündeme geldi. Ajax'te oynarken PSV'den Otman Bakkal'ı ısıran Suarez, İngiltere'de Liverpool formasıyla Chelseali Ivanovic'e aynı hareketi yapmıştı. Bu olay Suarez'in 10 maç ceza almasına neden olmuştu.

        9

        Son olarak Uruguay - İtalya maçında Chiellini'yi ısıran Suarez, bu sefer 4 ay men cezası almıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ