Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Rumer Willis doğum anını anlattı: Yaşadığım en mest edici andı - Magazin haberleri
        1

        'Frontotemporal demans' hastalığı nedeniyle oyunculuğu bırakan ve bir süredir gözlerden uzakta yaşayan Bruce Willis, iki ay önce torunu Louetta Isley'i kucağına alarak ilk kez dede olma sevincini yaşamıştı. Rummer Willis, müzisyen sevgilisi Derek Richard Thomas ile kızlarına Louetta Isley adını verdiklerini duyurmuştu.

        2

        İlk kez annelik heyecanı heyecanı yaşayan Rumer Willis, konuk olduğu bir podcast yayınında doğum heyecanını ve bebeğini kucağına aldığı ilk anı anlattı.

        3

        AĞRI KESİCİ KULLANMADI

        Rumer Willis, bebeğini, sevgilisi Derek Richard Thomas ile birlikte yaşadığı evde dünyaya getirdi. Bir ebe eşliğinde, suda ve ağrı kesici kullanmadan doğum yapan Rumer Willis'e iki kız kardeşi ile annesi Demi Moore eşlik etti.

        4

        Sosyal medya hesabından doğum esnasında çekilen fotoğraflarını da yayımlayan Rumer Willis, doğumun gerçekleşmesi için amniyon kesesini kendisinin patlattığını söyledi. Ebenin de yardımıyla bunu yapan 34 yaşındaki Willis, o anda kelimenin tam anlamıyla şoke olduğunu itiraf etti: Sanırım o anda çekilen bir fotoğrafım var. Orada yüzümde şaşkınlık izleri görünüyor.

        5

        "YAŞADIĞIM EN MEST EDİCİ ANDI"

        Bebeğinin tam olarak dünyaya geldiği o ilk anın ise daha önce yaşadığı hiçbir ana benzemediğini ifade eden Rumer Willis, kızı, kendi bedeninden ayrıldıktan sonra, anlattığına göre ebe ve sevgilisi Derek Richard Thomas onu hemen aldılar.

        Rumer Willis, hemen sonra sevgilisine ve kendisine doğumda yardımcı olan ebeye "Bana bebeği verin. Bebeği bana verin" diye seslendiğini söyledi. Willis, bebeğini kucağına aldığı an hissettiklerini ise "Bütün hayatım boyunca yaşadığım en mest edici, en zevk aldığım andı" diye ifade etti.

        6

        Kızını kucağına aldıktan sonra hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladığını sözlerine ekleyen Rumer Willis, "O anda bebeğime bakarken çekilen çok güzel fotoğraflarım var. Bebeğime bakarken, kız kardeşlerime bakarken, anneme bakarken ve annem bana sarılırken..." dedi.

        7

        "NE SÖYLEDİĞİMİN FARKINDA DEĞİLDİM"

        Rumer Willis, bebeğinin dünyaya gelmesinden sonra söylediği bazı şeylerin farkında olmadığını da anlattı: Kız kardeşimin bana anlattığına göre söylediğimi fark etmediğim sözcükler dökülmüş dudaklarımdan. Bir noktada bebeğime bakıp 'Seni çok özledim' demişim.

        8

        5 ÇOCUK BABASI

        Öte yandan Bruce Willis, kendisi gibi oyuncu olan Demi Moore ile 1987'de evlenmişti. 2000'de yollarını ayıran ikilinin bu birliktelikten; Rummer, Tallulah ve Scout adında üç kızı bulunuyor.

        9

        Bruce Willis, ayrılığın ardından 2009'da Emma Heming ile nikâh masasına oturmuştu. Mutlu birliktelikleri süren çiftin, Mabel ve Evelyn adında iki kızı bulunuyor.

        Fotoğraflar: Reuters, Splash News, Instagram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ