Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Rüya Tabirleri Rüyada Ağrı Çekmek Anlamı Nedir? Rüyada Bacak, Boyun Ağrısı Görmenin Anlamı Nedir?

        Rüyada baş ağrısı görmek, rüyayı görenin büyük bir baskı altında olduğu anlamına gelir. Bu rüya, bir an önce rahatlamanın bir yolunu bulması gerektiğine aksi takdirde ciddi sağlık sorunları yaşayabileceğine dair bilinçaltından gelen bir uyarıdır. Rüyada alt dişlerinin ağrıdığını görmek, kadın akrabaları arasında problemlere, bir kimsenin rüyasında alt dişlerinin parçalanıp ağrıdığını görmesi akrabalarla, özellikle de aralarındaki kadınlarla olan ilişkinin sona ermesine işaret eder.

        Rüyada Bacak, Boyun Ağrısı Görmenin Anlamı Nedir?

        Rüyada sırt ağrısı görmek, yardım istemeniz gerekeceği veya işleri başarılı bir şekilde yönetebilmeniz için görevlerinizi yerine getirmenin daha kolay bir yolunu bulmanız gerektiği anlamına gelir. Rüyada bel ağrısı çektiğini gören kimse iş yerinde veya evde birisinin size baskı yapabileceğine ve bu baskının sağlığınıza ve mutluluğunuza etkisi olacağına delalettir. Rüyada sırt ağrısı çekmek, yeni bir çevre keşfedeceğinize ve sınırlarınızı zorlayacağınıza delalettir. Rüyada bel ağrısı hissetmek, bir şeyin sizi içten içe kemirdiğine ve psikolojik sıkıntılara ve özgüven kaybına neden olacağına delalettir. Rüyada bacak, boyun ağrısı görmenin anlamı nedir? Rüyada vücudun herhangi bir yerinin ağrıdığını görmek kişinin yaşamındaki gelişmelere, iş hayatındaki sorumluluklarının artacağına işaret eder. Bir kimsenin sağ ayağında hareket etmesine engel olan ağrı olduğunu görmek, para kaybetmeye veya çok para harcamaya işaret eder. Diğer rüya yorumcuları ise rüyada ayak ağrısının veya acısını hissetmek, yanlışlıkla birisi hakkında büyük bir sırrı açığa çıkaracağınız anlamına geleceğini de söylemiştir.

        REKLAM

        Rüyada boynunun ağrıdığını görmek rüya sahibinin çok fazla düşündüğü bir konunun üstesinden geleceğini gösterir. Bir erkeğin şiddetli boyun ağrısı çektiğini görmek, uzun süredir yaşadığı sıkıntı ve krizlere işaret eder. Boyun ağrısı rüyaları kişinin yaşadığı sorun ve sıkıntıların biteceğini gösterir. Rüyada yanma nedeniyle şiddetli bacak ağrısı görmek kişinin planlamadan bir yola çıkacağına işarettir. Rüyada ön dişlerinin ağrıdığını görmek, kardeşler arasındaki anlaşmazlıklara karşı bir uyarı rüyasıdır. Rüyada kaburgalarında şiddetli ağrı hissetmek, rüya sahibinin ihanete uğrayacağına ve hemcinsleri tarafından aldatılacağına işarettir. Evli bir kadın rüyasında karnının çok şiştiğini ve midesinde şiddetli bir ağrı olduğunu görmesi büyük bir müjdeye, berekete ve rızkın artmasına bir işarettir.

        Rüyada Diş Ağrısı

        Rüyada sağ alt dişlerinde ağrı görmek, dede tarafındaki kadın akrabalarıyla ilgili sorunlara işaret eder. Bir kimsenin rüyada sol alt dişlerinde ağrı görmesi, kadın akrabalarıyla anlaşmazlığa işaret eder. Rüyada diş ağrısı çekmek ve alt dişlerinin ağrıdığını ve çıktığını görmek, akrabalık bağlarının kopmasına, rüyada alt dişlerinin bir ağrı sonucu düştüğünü gören kimse, aile içini etkileyecek bir olay yaşanacağına delalet eder.

        Rüyada ön dişlerinin ağrıdığını görmek, kardeşler arasındaki anlaşmazlıklara, bir kimsenin rüyada alt ön dişlerinin kendisini incittiğini görmesi, kız kardeşler tarafından gelen endişelere, üst ön dişlerin ağrıdığını kardeşler arasındaki gerginliğe delalet eder. Rüyada diş eti ağrısı veya kanaması görmesi, para kaybına ve rüyada diş etlerinin şişmiş olduğunu görmek, kişinin yakınları tarafından aldatma ve aldatmalarına maruz kalmasına işaret eder.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Türker Üner
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ