Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Rüya Tabirleri Rüyada Topuklu Ayakkabı Giymek Ne Anlama Gelir ve Neye İşarettir? Rüyada Topuklu Ayakkabı Görmek ve Giymek Anlamı Nedir?

        Rüyada Topuklu Ayakkabı Giymek

        Rüyada topuklu ayakkabı giymek rüyayı gören kişinin hayatında art arda önemli değişimlerin olacağına işaret eder. Diğer yandan bu rüya, rüyayı gören kişinin yaşamında yeni kararlar alarak bazı kişilerle iletişimi koparacağı anlamına da gelebilir. Söz konusu kopukluk çalışma yaşamında ya da sosyal yaşamda olabilir.

        Rüyada Topuklu Ayakkabı Görmek

        Rüyada topuklu ayakkabı görmek, rüyayı gören kişinin yaşamında kökten değişimlerin olacağının habercisi niteliğindedir. Diğer yandan, bu rüya, rüyayı gören kişinin yeni kararlar alıp bunları uygulayacağı anlamına da gelebilir.

        REKLAM

        Rüyada Topuklu Ayakkabı ile Yürümek

        Rüyada topuklu ayakkabı ile yürümek, rüyayı gören kişinin kısa da olsa bazı yolculuklar yapacağına delalet eder. Diğer yandan bu rüya, rüyayı gören kişinin dedikodusunun yapılacağı anlamına da gelebilir. Bu dedikodular bazen iyi bazen de kötü olabilir.

        Rüyada Beyaz Topuklu Ayakkabı Giymek

        Rüyada beyaz topuklu ayakkabı giymek, rüyayı gören kişinin amaçlarına çok yakında durduğu manasına gelir. Çoğunlukla rüya tabir edenler bu rüyanın hayırlı olduğunu belirtmektedir. Yorumlardan bazısına göre söz konusu amaçlar yalnızca bir tane bazısına göre de çeşitlidir. Diğer yandan, rüya sahibi karşı karşıya kaldığı ekonomik problemleri çözerek kazancının artmasını sağlar. Genelde bu rüya, rüya tabir edenler tarafından hayırlı görülür.

        Rüyada Siyah Topuklu Ayakkabı Giymek

        REKLAM

        Rüyada siyah topuklu ayakkabı giymek, rüyayı gören kişinin dedikodusunun yapılacağına işaret eder. Fakat bu dedikodu her zaman kötü değildir. Bazı yorumcular bu dedikoduların iyi de olabileceğini belirtmektedir. Bir başka yoruma göre de rüya sahibi hakkında kötü konuşmalar olacak ve rüya sahibi de bunu duyduktan sonra öfkelenip sinirlenecektir. Genel olarak bu durum rüya sahibine zarar verecektir. Fakat bazı yorumcular rüyayı gören kişinin bu konuşmaların nedenini öğrenince kızgınlığının geçeceğini belirtmektedir.

        Rüyada Yüksek Topuklu Ayakkabı Giymek

        Rüyada yüksek topuklu ayakkabı giymek çeşitli şekillerde yorumlanabilir. Yorumlardan birine göre, rüyayı gören kişi çalışma hayatında terfi alır ya da daha yüksek bir makamda çalışmaya başlar. Bir diğer yorum da bu rüyanın sahibinin beklenmedik yerden bir iş teklifi alacağına öne sürer. Eğer rüya sahibi bu teklifi kabul ederse iş yaşamında başarılı bir döneme giriş yapacaktır. Çalışma yaşamının dışında bazı alimler bu rüyanın iki kişi arasında oluşabilecek inatlaşma ile de ilgisi olabileceğini belirtmektedir. Bu yoruma göre bu iki kişi inatlarına son vermezse ikisinden birinin çok üzüleceğine inanılmaktadır.

        Rüyada Topuklu Ayakkabıyla Yürüdüğünü Görmek

        Rüyada topuklu ayakkabıyla yürüdüğünü görmek, rüyayı gören kişinin çevresi tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olduğuna işaret eder. Aynı zamanda rüya sahibi enerjisi yüksek ve sağlıklı bir kişidir. Bir başka yoruma göre de rüya sahibi problemlerini çözmek için yakın zamanda birinden destek alacaktır.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Kubilay Kos
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ