Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Rüzgar Erkoçlar: Bu kadar yakışıklı olacağımı tahmin etmiyordum
        1

        Rüzgar Erkoçlar, merak edilenlerini ve bilinmeyenlerini Kelebek Yazarı Cengiz Semercioğlu'na anlattı.

        2

        “İLK VE SON GÖRÜŞMEMİZ OLDU GALİBA” DEDİM, EVLENDİK

        Eşin Tuğba’yla nasıl tanıştınız?

        Yakın bir arkadaşımız tanıştırdı. Dışarıda ilk kez baş başa görüşeceğimiz gün Tuğba’ya “Ne olur, Nişantaşı tarafında görüşmeyelim” dedim. “Bir şey olmaz, buluşalım” dedi. Onun işyerine yakın diye orada buluşmak istedi.

        3

        “Gel Anadolu yakasında görüşelim. Avrupa yakası basın kaynıyor” dedim ama o Nişantaşı’nda ısrar etti. Kaşındı! “Tamam, sen bilirsin” dedim, görüştük. Bir baktım görüşmenin sonuna doğru fotoğraflarımız çekiliyor!

        4

        Tuğba daha önce öyle bir durumla karşılaşmadığı için korkup kaçar mı diye endişelendim. Külkedisi gibi bırakıp gidecek mi beni? Mekandan ayrı ayrı çıktık, ona “Sen önden çık, beni aşağıda bekle” dedim.

        5

        Bir veda öpücüğü kondurur, “Görüşürüz” derim diye düşündüm ama diyemedim. Çünkü Tuğba gitti. “İlk ve son görüşmemiz oldu galiba” dedim o an...

        6

        Ailesi Tuğba’ya “Ne işin var Rüzgar’la” diye tepki göstermiş mi?

        Teklifin ertesi günü sordum. “Aileme söyledim, hiçbir sorun yok” dedi. Zaten ailesine hiç yalan söylememiş. Bu da çok hoşuma gitti. “Ben zaten basın bizi ilk çektiğinde, anneme de babama da söyledim” dedi. “Sorun yok demiş” babası da. Kayınbabam sağ olsun.

        7

        ALTINLARI EVDE SAKLAMAK İSTEMEDİM

        Düğünden hemen sonra bir kuyumcuda görüntülendiniz. Sonrasında da o fotoğraflarınız gazetelerde çıktı...

        İnsanlar düğünde usulden bir şeyler taktı. Ben de altınları evimde saklamak istemedim. Kuyumcu tanıdığımdı, altınları kasasında saklasın diye ona götürdüm. Ama basını oraya kim çağırdı bilmiyorum. Arabadan indik, direkt bizi onlar karşıladı.

        8

        Bu kadar yakışıklı bir adam olacağını tahmin ediyor muydun?

        Hayır. Hâlâ da kendimi öyle görmüyorum. İnsanlar “Çok yakışıklısın” diyor ama bende yakışıklılık anlamında öyle bir ego yok. Onun farkında değilim. Olsam zaten yürür giderim abi. Herhalde evlenmezdim o ego bende olsaydı.

        9

        BABA OLMAK İSTİYORUM

        Fizyolojik olarak baba olman mümkün mü?

        Bu konulara hiç girmeyelim. Tıpta yeni yöntemler var, onlara bakıyorum. Baba olmak istiyorum.

        10

        ÇOCUKTAN SONRA YURTDIŞINA YERLEŞECEĞİM

        Bundan 5 ya da 10 sene sonra nerede görüyorsun kendini?

        Çoluk çocuğa karışmış bir aile babası olarak mı? Tabii ki çocuğumuz olsun istiyoruz. Bunun dışında kendi mesleğimi yapmak, artık ekranlarda olmak istiyorum. Sonrasında, maddi gücümü elime aldığımda da niyetim yurtdışına yerleşmek.

        11

        Çocuğumuz olduğu zaman, onun bu baskıyla büyümesini istemem. Her gün suratına bir şey vurulmasını ne eşime ne de kendime yaşatmalıyım...

        12