Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Rüzgar Erkoçlar ile eşi Tuğba Beyazoğlu Erkoçlar'dan aşk pozu - Magazin haberleri
        1

        Oyuncu Rüzgar Erkoçlar, yaklaşık 6 sene önce cinsiyet değiştirip ameliyatla erkek olmuştu.

        2

        Erkoçlar, makyaj sanatçısı Tuğba Beyazoğlu ile yaklaşık 2 sene önce Bahçeköy’de gerçekleşen bir düğünle nikah masasına oturmuştu.

        3

        "HADİ, KUMDAN KALELER YAPALIM"

        Uzun bir süredir gözlerden uzak bir hayat yaşamayı tercih eden Erkoçlar çifti, bu kareyi sosyal medya hesaplarından paylaştı. Çift, paylaşımlarına, "Hadi! kumdan kaleler yapalım, suya karışalım... Enerjimiz birbirimizi çevreliyor. Denge ve uyum içinde 'bize' karışıyor" notunu düştü. İkilinin paylaşımları kısa sürede çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

        4

        "İKİ SENE ÖNCE BUGÜN..."

        Erkoçlar, geçtiğimiz günlerde eşi Tuğba Erkoçlar ile evliliklerinin ikinci yıl dönümünü kutlamıştı. Sosyal medya hesabından eşi ile fotoğrafını yayınlayan Erkoçlar, paylaşımına, "27.09.17... İki sene önce bugün. Birbirimize karıştığımız, bir olduğumuz, beraber her gün daha büyüyüp daha gerçek olduğumuz, her an daha birbirimizin farkında olup hamd ettiğimiz günlerin çoğaldığı günlere iki sene daha eklendi. Her an daha iyiye, daha aşka, daha ana, daha biz olmaya canım karım..." notunu düşmüştü.

        5

        "NİCE GÜZEL SENELERİMİZE..."

        Tuğba Beyazoğlu Erkoçlar ise duygularını, "'İyi ki' dediğim, çok sevdiğim, iyi ki sevdiğim nice güzel senelerimize..." sözleriyle ifade etmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ